Koreografija navijača Intera ostavlja bez daha! Spektakularno – Meaca zasijala kao nikad pre! (VIDEO)

19.04.2023

21:28

0

Autor: A. Š.

Tifozi milanskog tima priredili pravi spektakl uoči meča sa Benfikom. Fanovi Bajerna ni ne pomišljaju na predaju posle 3:0 u Mančesteru, i njihova poruka bila je

Koreografija navijača Intera ostavlja bez daha! Spektakularno – Meaca zasijala kao nikad pre! (VIDEO)
Koreografija navijača Intera - Copyright Profimedia

Italija i Milano večeras čekaju overu spektakla u polufinalu Lige šampiona. Milan je u utorak eliminisao Napoli iz elitnog takmičenja i ukoliko Inter večeras overi trijumf iz prvog meča protiv Benfike u borbi za finale gledaćemo derbi „Dela Madonina“.

„Neroazuri“ doneli su velikih 2:0 iz Lisabona, što je dodatno podgrejalo atmosferu pred revanš na „Meaci“ koja je ove večeri zasijala kao nikad pre.

Tifozi Intera priredili su koreografiju koja ostavlja bez daha. Sve četiri tribine kultnog milanskog stadiona poslale su određenu poruku, a celokupna slika bila je impresivna.

Svoj šou imali su i navijači Bajerna, ali za razliku od „internista“ na „Alijanc areni“ areni osvanula je koreografija „samo“ na tribini na kojoj su smeštene najvatrenije pristalice Bavaraca.

„Ušati“ pehar zaviorio se iza gola koji se nalazi ispod južne tribine Bajernovog stadiona, što je sasvim jasna poruka na to šta oni očekuju od revanša sa Mančester sitijem uprkos porazu od 3:0 u prvom meču.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike