Partizan "negativan" putuje u Belgiju, a ne zna se šta će biti sa FCSB

22.09.2020

16:45 >> 21:28

0

Autor: 24sedam

Crno-beli mogu da odahnu, dok se klub iz Bukurešta posle ludog gostovanja u Senti našao u još većem problemu

Partizan "negativan" putuje u Belgiju, a ne zna se šta će biti sa FCSB
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana i stručni štab obavili su utorak popodne testove na koronavirus, a rezultati su pokazali da nema zaraženih.

To znači da Aleksandar Stanojević uoči sutrašnjeg puta u Belgiju na duel sa Šarlroa u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope (četvrtak, 19 časova) može da razmišlja isključivo o pripremi utakmice, bez neplaniranih problema.

Za razliku od srpskog predstavnika, situacija u rumunskom FCSB – koji je u prošlom kolu izbacio naš TSC – situacija uoči duela sa Slovanom iz Libereca je još gora nego pred gostovanje u Senti.

Rumuni takođe u četvrtak treba da igraju sa Česima u Bukureštu, međutim, na zaraženih devet igrača još petorica su danas testirani pozitivno!

Zbog toga će, po pisanju tamošnjih medija, klub tražiti od UEFA da susret bude pomeren za subotu, do kada bi nekoliko igrača trebalo da se oporavi. Male su, ipak, šanse da će im zahtev biti usvojen.

Podsetimo, FSCB je u Senti odigrao u kombinovanom sastavu prvotimaca i igrača iz omladinskog pogona. Rezultat posle 120 minuta je bio neverovatnih 6:6, a onda su gosti prošli penalima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike