Siniša je imao velika m**a, takvih danas ima jako malo: Mihajlović i dalje nedostaje svima, legenda Serije A mu odala počast

15.04.2023

16:19

0

Autor: P.K.

Nekoliko stvari im je zajedničko, a poštovanje je ogromno

Siniša je imao velika m**a, takvih danas ima jako malo: Mihajlović i dalje nedostaje svima, legenda Serije A mu odala počast
Siniša Mihajlović - Copyright Profimedia

Siniša Mihajlović nas je napustio u decembru, ali rupa koju je ostavio u svetu fudbala i dalje zjapi, a on upadljivo nedostaje svima u sportu. O porodici nećemo ni da pričamo.

Koliki je samo bio njegov uticaj, to možemo stalno videti kad god se priča o fudbalu u Italiji.

Tako je bilo i sada, kada je legendarni Antonio Kasano dao opširan intervju za Gazetu, u kome je pričao o svim trenerima sa kojima je radio, ali i mnogim drugim brojnim temama.

Među njima je, naravno, bio i Miha.

"Koliko našem fudbalu nedostaje trener i čovek kao što je Siniša?", glasilo je pitanje novinara Gazete.

"Dragulj starog Barija", odnosno "Fantantonio" nije štedeo reči u odgovoru o fudbaleru sa kojim je imao sličan karakter, odnosno vrlo kratak fitilj:

- Vrlo, vrlo mnogo. Ne mogu da kažem da smo bili bliski prijatelji, ali sam ga jako mnogo poštovao. Pravi muškarac, bez dlake na jeziku, čvrst, ali nikad nije gubio osmeh. Siniša je imao dva ogromna m*da. Trebalo bi da ih je mnogo kao što je bio on, ali, nažalost, ima ih jako malo.

Kasano je igrao za neke klubove za koje je i Miha igrao – Romu, Inter i Sampdoriju, koja je bila poslednji klub koji je Siniša vodio.

Taj klub ima i posebno mesto u Kasanovom srcu, a on je sada poslednji na tabeli i ima samo teorijske šanse da ne ispadne u Seriju B.

- To je ludo. Rođen sam kao navijač Intera, ali Sampdorija mi je omiljeni tim jer sam igrao za njih i živeo u Đenovi. Nažalost, ne vidim svetlo na kraju tunela. Opšti haos je tamo. Voleo bih da vidim da Sampdorija dobije pravog predsednika, kao što je Antonio Goci.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike