Anćeloti prognozira – pogodio je rivala Reala u finalu Kupa kralja, evo koga vidi protiv Madriđana u borbi za trofej Lige šampiona!

11.04.2023

06:54

0

Italijanski strateg veruje da će evropski trona braniti u duelu sa klubom čija je živa legenda

Anćeloti prognozira – pogodio je rivala Reala u finalu Kupa kralja, evo koga vidi protiv Madriđana u borbi za trofej Lige šampiona!
Karlo Anćeloti - Copyright Profimedia

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti prognozirao je da će madridski klub igrati u finalu Lige šampiona protiv Milana, otkrio je sportski direktor "rosonera" Paolo Maldini, prenose španski mediji.

Anćeloti je u februaru prognozirao da će se Real u finalu Kupa kralja sastati sa Osasunom. Ova prognoza se pokazala kao tačnom, pošto će se Real i Osasuna sastati u finalu Kupa španije šestog maja u Sevilji.

- Anćeloti me je pozvao posle žreba četvrtfinala LŠ. Rekao mi je: 'Paolo, vidimo se u Istanbulu, zar ne? - tvrdi Maldini.

Real će u četvrtfinalu Lige šampiona igrati sa Čelsijem, a pobednik ovog duela sastaće se u polufinalu sa boljim iz dvomeča između Mančester sitija i Bajerna. Rival Milanu u četvrtfinalu LŠ biće Napoli, a pobednik ovog dvomeča igraće u polufinalu sa boljim iz duela između Benfike i Intera.

Finale Lige šampiona biće odigrano 10. juna u Istanbulu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike