Penal napravio razdor u Bajernu! Kapiten napao saigrača, Kimih postrojio tim u zaključanoj svlačionici!

05.04.2023

09:29

0

Autor: A. S.

Poraz od Frajburga razočarao Bavarce

Penal napravio razdor u Bajernu! Kapiten napao saigrača, Kimih postrojio tim u zaključanoj svlačionici!
Kimih i Sane - Copyright Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Fudbaleri Bajerna iznenada su eliminisani u četvrtfinalu kupa Nemačke i to od ekipe Frajburga što je izazvalo veliku buru u timu.

Nedavno su Bavarci pormenili trenera, a Tomas Tuhel je na klupi Bajerna debitovao ubedljivom pobedom nad Borusijom iz Dortmunda sa 4:2. Međutim, već u sledećem meču došlo je do poraza koji se Bavarcima ne dopada.

Naime, Frajburg je trijumfovao pogotkom u 94. minutu igre i to nakon 23 neuspešna gostovanja u Minhenu. Gol odluke delo je Lukasa Helera, sa penala, nakon što je Džamal Musijala igrao rukom. Mladog vezistu kritike nisu zaobišle, a krenulo je od kapitena Tomasa Milera.

- Neopisivo smo prazni nakon ovakve eliminacije iz kupa! Ispasti golom iz daljine i penalom u poslednjem minutu nadoknade je ultra gorko! Je li Musijala kriv? Da, nije smeo da ide na loptu rukom, posebno ne na tom delu terena i u samoj završnici utakmice. Ali, pobeđujemo i gubimo zajedno - rekao je on, dok je znatno oštriji bio Džošua Kimih.

Zamenik kapitena nije uspeo da se kontroliše ni pred medijima, pa je čak i opsovao.

- Brutalno sam popi*deo što smo ovako ostali bez kupa! Izbačeni smo, iako mislim da nije bilo moguće da ispadnemo! Frajburg zapravo nije imao nikakve prilike na ovoj utakmici, tek jedan šut iz daljine i penal. No, pokazao je ono što mi nismo. Frajburg je izgarao za pobedu, a mi smo mislili da će pasti sam od sebe. Zato nam se opet dogodilo ono što je prečesto slučaj, izgubili smo nakon što smo poveli. Ovaj tim Bajerna pokazuje premalo strasti i premalo emocija - rekao je Kimih novinarima i potom otišao u svlačionicu.

Kako je javio reporter televizije "Sport 1" Keri Hau, ceo tim je proveo izvesno vreme zaključan u svlačionici, gde je nešto kasnije stigao i Oliver Kan, a glavnu reč je imao upravo Kimih, koji je sve vreme urlao na saigrače i psovao.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike