Spektakl na Etihadu: Ima da pršti na sve strane!

31.03.2023

19:57

0

Menadžeri Sitija i Liverpula optimisti pred sutrašnji derbi

Spektakl na Etihadu: Ima da pršti na sve strane!
Siti - Liverpul - Copyright Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Drebi meč između Mančester sitija i Liverpula igra se u subotu 1. aprila (13.30) u 29. kolu Premijer lige.

Oba menadžera su optimisti pred ovaj okršaj, napominjući da veruju u uspeh svojih ekipa.

- Ono što je najvažnije je da se i dalje borimo za sve, na tri fronta. To je dobro. Dobro je i kada pobeđuješ, ali ne možeš to konstantno da radiš deset ili 11 meseci. Ali, ipak smo i dalje tu. Poznajemo se godinama. Isti menadžeri, novi meč. Liverpul je idalje izuzetan tim. To, po mom mišljenju, ne menja činjenica da su imali uspone i padove. To može da se dogodi svakom timu. Za nas će Liverpul uvek biti veliki rival - poručio je Gvardiola.

Sa druge strane i menadžer Liverpula Jirgen Klop veruje da njega ekipa može do tri boda, iako cele sezone igraju ispod svojih očekivanja.

- U predstojeća dva meseca možemo da uradimo ili mnogo ili ništa. Ovo je svakako već početak pripremnog procesa za narednu sezonu. Jedino što možemo da uradimo do kraja sezone je da izborimo plasman u Ligu šampiona. Nismo u idealnoj poziciji, ali to je i dalje moguće. Moraćemo da dobijemo veliki broj utakmica. Kao da je nedelja Lige šampiona. Biće intenzivno. Nismo glupi. Svesni smo da protiv Reala, a i kasnije na gostovanju Bornmutu, nismo bili dobri, ali je izdanje pre toga, u derbiju sa Mančester junajtedom bilo prvoklasno. Moramo to da pokažemo ponovo - istakao je Klop.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike