Heorhina ispričala intimu iz života sa Ronaldom: Ovo je mesto gde smo vodili ljubav!

31.03.2023

08:35

0

Autor: D. P.

Šta će reći CR7 na ovu iskrenost supruge

Heorhina ispričala intimu iz života sa Ronaldom: Ovo je mesto gde smo vodili ljubav!
geogrina rodrigez - Copyright Instagram/georginagio

Životna saputnica Kristijana Ronalda, Heorhina Rodrigez, u Netfliks šou pod imenom "Ja sam Heorhina" ispričala je deo intime iz života sa jednim od najboljih fudbalera sveta.

Ona je naime, predstavlajujući svoju kuću pokazala porodični spa-centar, a onda se priča zahuktala neočekivano u totalno drugom smeru, pa se došlo do toga da su domaćica i domaćin na tom mestu u domu vodili ljubav.

- Izbegavala sam da se kupam na plaži, ali sam došla kući i Kris mi je rekao da idemo u spa - pričala je Heorhina objasnivši da je tada imala tetovažu na ruci koju nije smela da pokvasi.

Kako su kućni spa i bazen postali tema u kojoj su učestvovali Heorhinina sestra i prijatelj porodice pod imenom Ivan, mladi su puštali maštu na volju, pa su se i previše zaigrali u priči pred kamerama.

U jednom momentu Ivan je upadicom "mogla si da vodiš ljubav u krevetu, ne u banji" isprovocirao Heorhinu da ona ko iz topa odgovori "ne, uradili smo to ovde". Na sve to sestra je tražila potvrdu onog što je upravo čula "da li si ti to vodila ljubav u spa", ali je prijatelj Ivan želeo da prekine neprijatnost time što je primetio da je Heorhina sada nervozna i da bi mogla da se promeni tema.

Heorhina je u vezi sa Ronadlom od 2016. godine. Imaju dvoje dece, dok Portugalac ima sina Kristijana i blizance Evu i Matea iz prethodnih veza sa ženama koje su imale uloge surogat majki.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike