To je Ronaldo! Šta je sve osvojio, ali sada želi da obori i ovaj rekord!

22.03.2023

20:22

0

Autor: D. N.

Portugalce očekuje utakmica kvalifikacija za EP, a CR7 otkrio koji mu je novi cilj

To je Ronaldo! Šta je sve osvojio, ali sada želi da obori i ovaj rekord!
Kristijano Ronaldo - Copyright Tanjug/AP Photo/Armando Franca

Kristijano Ronaldo je osvojio mnogo trofeja tokom prebogate karijere, ali je poznato da uvek stremi novim rekordima. Tako je nekadašnji fudbaler Sportinga, Mančester junajteda, Reala i Juventusa, a sada Al Nasra postavio novi cilj. CR7 želi da postane igrač sa najviše odigranih utakmica za reprezentaciju u istoriji fudbala.

Sutra u meču sa Lihtenštajnom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo mogao da obori svetski rekord po broju nastupa za reprezentaciju.

- Rekordi su moja motivacija, želim da postanem fudbaler sa najviše odigranih utakmica za reprezentaciju u istoriji, to bilo nešto što bi me činilo ponosnim. Ali tu ne stajem, i dalje želim da igram za reprezentaciju - kazao je Ronaldo na konferenciji za novinare u Lisabonu.

Portugalac je odigrao 196 mečeva za nacionalni tim, a trenutno deli ovaj rekord sa reprezentativcem Kuvajta Baderom Al-Mutavom.

- Imam još mnogo da dam selekciji. Ne pravim dugoročne planove o nastupima na EP 2024. i Svetskom prvenstvu 2026. godine - dodao je Ronaldo.

U grupi J kvalifikacija su i selekcije Luksemburga, Slovačke, BiH i Islanda.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike