Žreb nije na našoj strani, ponovo gostujemo! Mrkela nije zadovoljan, ali ide korak po korak - U subotu dolazi Mladost

30.03.2023

14:06

0

Autor: A. S.

"Da volšebno završimo sezonu"

Žreb nije na našoj strani, ponovo gostujemo! Mrkela nije zadovoljan, ali ide korak po korak - U subotu dolazi Mladost
Mitar Mrkela - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde voljom žreba koji je održan danas, za rivala u četvrtfinalu Kupa Srbije dobili su ekipu kruševačkog Napretka i taj meč će igrati 3. maja, na gostujućem terenu.

Nakon žreba, oglasio se i sportski direktor crveno-belih, Mitar Mrkela i izneo očekivanja:

- Po treći put ove sezone ćemo biti gosti u Kupu Srbije, tako da ne možemo reći da je žreb na našoj strani, ali svesni smo kvaliteta koji posedujemo i toga da možemo da osvojimo takmičenje. Poznajemo ekipu Napretka, nedavno smo i remizirali protiv njih u Kruševcu gde se pokazalo da imaju kvalitet, ali verujem da ćemo uspeti da se plasiramo u narednu rundu. Pred početak sezone smo postavili jasne ciljeve, a osvajanje treće duple krune u nizu je nešto čemu težimo i od čega ne odstupamo. Blizu smo da postanemo šampioni Srbije, ušli smo među osam najboljih u kup takmičenju i sada u finišu sezone treba da budemo na visini zadatka i da je volšebno završimo - rekao je Mrkela. 
 
Ali, do meča sa Kruševljanima ima više od mesec dana, pa je fokus ekipe na prvu narednu utakmicu.
 
- Idemo utakmicu po utakmicu, tako da smo potpuno koncentrisani na subotu i duel sa Mladosti. Nadam se da će navijači doći u što većem broju, zapravo ih pozivam da provedu lepo subotnje popodne na Marakani, a verujem da će im to fudbaleri dobrom igrom na terenu i golovima vratiti na najbolji mogući način - podvukao je sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike