Bivši predsednik Argentine šokirao sve pričom o susretu sa golmanom Martinezom: Dobro da niko to nije snimio!

27.03.2023

09:38

0

Autor: D. P.

Samo Argentinci mogu to i niko više

Bivši predsednik Argentine šokirao sve pričom o susretu sa golmanom Martinezom: Dobro da niko to nije snimio!
Copyright Profimedia

Zamislite sebe kako dolazite na nagradu FIFA za najboljeg igrača i u holu nalećete na scenu, gde bivši predsednik države ljubi nogu fudbalera!!!

Da ste imali pozivnicu za ovaj FIFA događaj u Parizu mogli ste da prisustvujete takvoj sceni!

Bivši predsednik Argentine Maurisio Makri priznao je da je poljubio levicu Emijalana Martineza, golmana "gaučosa" zato što je tim delom tela zaustavio udarac Koloa Muanija u poslednjenm napadu finala Mundijala u Dohi.

Ovom odbranom "gaučosi" su dobili priliku da izbore titulu prvaka sveta protiv Frabncuske preko penala, a i to je kasnije omogućio sjajni Dibu Martinez.

- To je bila potpuna slučajnost! U tom pozorištu su bila tri ili četiri ulaza. Razgovarao sam sa Naserom Al-Kelaifijem, predsednikom PSŽ, a Dibu je prvi stigao. Pozdravio sam ga, nisam ga poznavao, ali sam ga zamolio da ga poljubim u nogu... Pa, kako da ga ne poljubim? Srećom, niko tada nije snimio ovu scenu - opisao je Makri.

Makri kaže da je tada razgovarao i sa Mesijem, koji je te večeri proglašen za najboljeg igrača.

- Nisam ga video još od Svetskog prvenstva u Rusiji. Video sam ga opuštenog, srećnog, ogroman teret mu je skinut sa leđa. Rekao sam mu sve što mislim. Šta njegovo vođstvo znači za Argentinu, da je on ambasador skromnosti - rekao je Makri.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike