Drama Gudelja – Srbin se srušio na terenu, odmah prebačen u lokalnu bolnicu! (VIDEO)

25.03.2023

20:33

0

Autor: A. Š.

Bratu srpskog reprezentativca Dragiši pozlilo tokom meča Kordobe i Rasing Ferola

Drama Gudelja – Srbin se srušio na terenu, odmah prebačen u lokalnu bolnicu! (VIDEO)
Copyright Printscreen/Twitter/Ángel Pérez

Veliku dramu prošla je porodica Gudelj u subotu posle podne. Rođeni brat srpskog reprezentativca Nemanje, Dragiša, samo se srušio na teren u uvodu utakmice njegove Kordobe, što je u prvi mah izazvalo veliki šok svih prisutnih na stadionu.

Iako je zbog početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo klupski fudbal pao u drugi plan, niželigaši nesmetano igraju svoja takmičenja, a meč trećerangiranog takmičenja u Španiji ostao je potpuno u senci drame kroz koju je prošao srpski fudbaler.

Kako javljaju lokalni mediji, Dragiša se u 11. minutu meča protiv Rasing Ferola srušio na teren i ostao da leži bez svesti. Lekarska reakcija bila je munjevita, pa je Srbin brzo došao svesti posle čega je stavljen na nosila kako bi bio prebačen u najbližu bolnicu.

Kako se može videti na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, Dragiša Gudelj bio je u svesnom stanju, pokušavajući gestikulacijom rukama da pokaže svima kako nema potrebe za bilo kakvom panikom.

Ipak, pristuni doktori ekspresno su ga vratili u ležeći položaj, posle čega je stavljen u ambulantna kola koja su ga potom prebacila u lokalnu bolnicu, a kako nezvanično saznaje 24sedam, Dragiša se još nalazi na ispitivanjima, ali ono što je najvažnije u svesnom je stanju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike