Braća Gudelj imaju identične tetovaže: Istetovirali ime šofera, krst, Tasmanijskog đavola (FOTO)

31.05.2022

10:42

9

Šare na nadlanicama su novijeg datuma, jer ih prošle godine u novembru nisu imali

Braća Gudelj imaju identične tetovaže: Istetovirali ime šofera, krst, Tasmanijskog đavola (FOTO)
anastasija_rodjendan_25052022_0200 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nemanja Gudelj, fudbaler Sevilje došao je sa porodicom u srpsku prestonicu na rođendan devojke Anastasije Ražnatović. Ono što je nemoguće ne primetiti jeste da dva brata, Nemanja i Dragi Gudelj na rukama imaju identične tetovaže

Šare na nadlanicama su novijeg datuma, s obzirom na to da ni jedan ni drugi nisu imali tetovažu prošle godine u oktobru.

 

 

Jedna od tetovaža jeste ime njihovog najboljeg prijatelja i šofera Rašida Riverčafa. 

- Cela porodica Gudelj obožava Rašida i doživljava ga kao člana familije. Koliko ga vole, pokazuje i to što su Nemanja i njegov brat Dragi istetovirali njegovo ime na ruci! I Ražnatovići su ga super prihvatili, posebno Anastasija, koja mu je dala nadimak Raša - priča izvor za Republiku i otkriva kako su slavni srpski fudbaler i Meksikanac započeli prijateljstvo:

ATAImages/Antonio Ahel
Nemanja i Dragi Gudelj

- Kad je Nemanja počeo da igra u Holandiji, upoznao je Rašida, koji mu je bio asistent na treninzima. Odmah su se zbližili. Kad god je Gudelj menjao klub, njegov prijatelj je išao s njim. Postao mu je i lični asistent, vozač... Nerazdvojni su!

Osim toga, braća Gudelj na levoj nadlanici imaju i Tasmanijskog đavola, dok na desnoj nadlanici imaju krst i nekoliko redova ispisisanih stihovima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike