Partizan izgubio od poslednjeg tima u Superligi! Blamažama crno-belih nema kraja! (VIDEO)

17.03.2023

18:09

0

Autor: A. S.

Nova bruka crno-belih u Humskoj. Tim sa začelja tabele odneo bodove iz Beograda

Partizan izgubio od poslednjeg tima u Superligi! Blamažama crno-belih nema kraja! (VIDEO)
Makarić i Jokić slave drugi gol Radnika - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana poraženi su na otvaranju 27. kolu Superlige Srbije od Radnika sa 2:1.

Nema kraja blamažama crno-belih. Peti put zaredom nisu uspeli da slave na svom stadionu, a to je nešto što se ne pamti!

Ništa nije išlo od ruke fudbalerima Partizana, čak se može reći da nisu imali sreće u nekoliko navrata, ali su danas još jednom dokazali da nisu tim za velike stvari. Jer kad ne možeš da dobiješ "fenjeraša", onda nešto debelo ne štima u tvojoj priči.

 

 

Tim koji je do pre nekoliko kola gajio nadu i da može do titule sada bi mogao da izgubi i drugo mesto u Superligi. Tim koji hoće da igra Evropu naredne godine ne sme sebi da dozvoli ono što su fudbaleri Partizana dozvolili sebi u duelu sa Radnikom.

Prvi gol gostiju posledica je velike greške iskusnog štopera Vujačića. Drugi gol gostiju posledica je katastrofalne odbrane golmana Popovića. Kada na to dodamo i da je Natho prvi put promašio penal otkako je zaigrao u Srbiji, da su crno-beli tri puta pogađali stativu na startu utakmice jasno je da je poraz bio neminovnost.

Gol Rikarda u finišu je ulio lažnu nadu navijačima crno-belih da mogu bar do remija, ali ni taj pogodak najboljeg strelca Superlige ne može da obriše sve ono što je promašio u duelu sa Radnikom. Na sve to se mora dodati i odlična partija golmana gostiju Ranđelovića, ali i kompletnog tima iz Surdulice.

Pred njima je paklena borba da pokušaju da izbore opstanak u Superligi, a pred Partizanom dani koje niko u Humskoj nije sanjao ni u najvećim noćnim morama. Odavno je i pticama na grani jasno da klub vode ljudi koji za to nisu sposobni, ali oni i dalje opstaju u foteljama.

Svi navijački protesti zasad ne daju rezultate. Mada, da je časti i razuma u vodećoj garnituri FK Partizan ne bi im bilo potrebno da ih neko tera sa funkcije. Spakovali bi se i otišli sami.

BLOG UŽIVO:

Kraj utakmice!

95. minut - Ranđelović je odbranio pobedu Radnika!

95. minut - Korner je poslednja nada za crno-bele.

92. minut - Velika šansa za Radnik, Nedeljković sa tri metra nije uspeo da prevari Popovića.

91. minut - Dobar šut Pavlovića, Ranđelović skreće loptu u korner.

90. minut - Igraće se još 5 minuta!

89. minut - Žuti karton za Pavlovića. Pokušao je "makazicama" da šutira na gol gostiju, pa umesto lopre udario Bondarenka u glavu!

86. minut - Ponovo je golman gostiju na travi zbog povrede i ponovo mu je ukazivana pomoć. Može se očekivati nešto veća nadoknada vremena u Humskoj.

82. minut - 2:1, strelac je Rikardo! Ovo je 14. pogodak najboljeg strelca Superlige.

78. minut - Rikardo sa 7 metara pored gola. Propisno su se obrukali fudbaleri Partizana. Subotić menja Dansokog, a Dražić strelca prvog gola Radulovića.

76. minut - Opet velika šansa za Partizan, Pavlović je sa 3 metra šutirao pravo u golmana gostiju. Ranđelović se uhvatio za koleno i ponovo je lekarski tim na terenu.

75. minut - Sukob Pantića i Uroša Lazića nasred terena bez ikakve potrebe. Sudija je odlučio da ih opomene samo usmeno.

72. minut - Nemanja Jović u igri je umesto Meniga.

70. minut - Pokušao je Pantić, ali je bio neprecizan.

65. minut - Danilo Pantić umesto Kolorada na terenu. Od ovoga teško da može agresivnije da igra Partzan. Nedeljković i Bogdanović zamenili Duronjića i Rustemovića u redovima Radnika.

62. minut - Ranđelović je odbranio penal Nathu! Izraelac nikada dosad nije bio zaustavljen sa bele tačke!

62. minut - Sudija je svirao slobodan udarac, ali je iz VAR sobe stigla ispravka i to je penal za Partizan.

61. minut - Strelac drugog gola za Radnik Jokić pravi besmislen faul na 16 metara od svog gola.

59. minut - Filipović je dobio žuti karton, mada je možda kazna trebalo da bude i direktno isključenje. Sigurno je da nije bilo namere, ali je đonom udario rivala u potkolenicu.

57. minut - Korner za Radnik, koliko da predahnu gosti. Nije bilo opasnosti po crno-bele.

55. minut - Traje pritisak crno-belih, fudbaleri Radnika se odlično brane. Dijabate je izašao, a Andrija Pavlović ušao u igru.

53. minut - Još jednom su crno-beli pokušali da urade nešto iz kornera, ali je i ovog puta golman gostiju mirno uhvatio loptu.

49. minut - Mladi Baždar dobija žuti karton zbog neopreznog starta na golmana gostiju. Ranđeloviću se ukazivala pomoć na terenu, ali se mora naglastiti da je napadač Partizana pokušao da izbegne sudar sa čuverom mreže Radnika.

48. minut - Nova šansa za domaće, ali Stojanović skida loptu ispred Baždara i izbija je u korner. Posle udarca iz ugla nije bilo opasnosti.

Utakmica je nastavljena. Crno-belima treba pravo malo čudo da izbegnu poraz u Humskoj od poslednjeplasiranog tima u Superligi. U igri je mladi Samed Baždar u svlačionici je ostao Kristijan Belić.

Završeno je prvo poluvreme. Gosti vode u Humskoj sa 2:0 golovima Radulovića i Jokića. Horor priča crno-belih nastavlja se i ovog popodneva. Kada se pogleda rezultat zapravo se ne vidi ono štos e dešavalo na terenu. Partizan je non-stop pritiskao goste, čak tri puta su crno-beli pogađali stativu, ali se tresla samo njihova mreža. Prvi put posle greške Vujačića i kontre Radnika, a drugi put posle kornera i veoma loše intervencije golmana Popovića.

45.(+5) minut - Natho je dodao Dijabateu, ali je njegov izblokiran. Posle kornera nije bio uzbuđenja.

45.(+5) minut - Žuti karton za strelca drugog gola zbog starta nad Rikardom. Ovo je poslednja prilika za crno-bele u prvom poluvremenu.

45.(+3) minut - Rikardo šutira po zemlji pravo u Ranđelovića.

45. minut - 2:0 za Radnik! Jokić posle pola minuta na terenu postiže gol. Očajna intervencija golmana Popovića. 

43. minut - Stevanović se vratio na teren, ali samo na nekoliko minuta. Ranko Jokić je na terenu umesto povređenog štopera.

40. minut - Dobra akcija Partizana, šut Natha brani Ranđelović.

37. minut - Slobodan udarac za crno-bele iskosa sa oko 25 metara. Natho šutira preko gola.

35. minut - Stevanović oštro startovao na Dijabatea i tom prilikom iskrenuo nogu. Sam je napustio teren, ali nije sigurno koliko će biti u stanju da igra i dalje.

31. minut - Žuti karton za Kristijana Belića, malo zbog prekršaja koji je napravio, a malo i zbog protesta kada je sudija dosudio taj prekršaj.

29. minut - Nova velika šansa za crno-bele posle kornera. Urošević sa 4 metra glavom preko prečke.

23. minut - Treća stativa Partizana! Natho je sjajno centrirao, a Rikardo sa pet metara glavom pogodio okvir gola!

18. minut - Filipović pogađa stativu!

16. minut - Menig pogađa stativu, sada je sreća bila na strani Radnika! Sa tribina se čuje Uprava napolje!

13. minut, 0:1 - Vodi Radnik golom Radulovića! kakav šok za Partizan usred Humske! Pogrešio je Vujačić, lopta došla do fudbalera koji je na pozajmici iz Crvene zvezde, a on je poslao u donji desni ugrao gola Popovića za vođstvo gostiju!

10. minut - Gol Rikarda poništen je zbog ofsajda.

7. minut - Au, koliko sreće za Partizan! Sjajno je reagovao Dušan Stevanović, ali je njegov udarac stigao samo do stative od koje se lopta u ruke golmanu Partizana.

6. minut - Kvinsi Menig je prošao po strani pokušao da zavrne, ali je Bondarenko izbacio u korner. Istrčali su gosti strašnu kontru posle kornera, Radulović je istrčao sam pred Popovića, koji je uspeo da odbrani udarac!

3. minut - Prvi ozbiljniji napad Partitzana, udarac Kristijana Belića je izblokiran

Utakmica je počela!

Sabladno su prazne tribine na stadionu Partizana. Termin utakmice, ali i loša sezona crno-belih, te nezadovoljstvo radom uprave kluba sigurno su uticali.

- Trener Igor Duljaj odredio je ovih 11 igrača za početak meča:

PARTIZAN (4-2-3-1): Popović - Filipović, Vujačić, Marković, Urošević - Belić, Kolorado - Dijabate, Natho, Menig - Rikardo.

 

 

- Trener Radničkog Slavoljub Đorđević izvešće sledeći tim na megdan Partizanu:

RADNIK (4-2-3-1): Ranđelović - Lazić, Stevanović, Abubakar, Stojanović - Bondarenko, Rustemović - Danoski, Duronjić, Radulović - Makarić.

- Radnik igra dosta organizovano i čvrsto što se tiče odbrane, a to što se nalaze u takvoj situaciji, ne mora ništa da znači. Najvažnije je da se mi skoncentrišemo na to šta mi treba da uradimo na toj utakmici - kazao je uoči meča 27. kola trener Partizana, Igor Duljaj.

 

 

Trener Radnika, Slavoljub Đorđević je optimista pred današnje gostovanje.

- Da se ne nadam iznenađenju protiv crno-belih, ne bismo ni putovali za Beograd. Fudbal je zanimljiv upravo zbog toga što se dešavaju iznenađenja. Da bismo došli u situaciju da se nadamo nečemu na stadionu u Humskoj, igrači Radnika moraju da igraju iznad svojih mogućnosti i da nas pored toga, pogleda sreća. A sreću treba zaslužiti, ona ne dolazi slučajno - kazao je strateg ekipe iz Surdulice.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike