Zvezdin Gruzin upozorava da ne sme biti opuštanja: Maksimalno ozbiljno shvatamo svakog protivnika

16.03.2023

17:07

0

Autor: P.K.

Cilj je isti i dobro poznat - odbrana duple krune

Zvezdin Gruzin upozorava da ne sme biti opuštanja: Maksimalno ozbiljno shvatamo svakog protivnika
Irakli Azarov - Copyright FK Crvena zvezda

Irakli Azarov je imao spor početak mandata u Crvenoj zvezdi, mada je bio i buran trenutak kada je došao, nakon eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Ipak, Gruzin je ćutao i radio, da bi skrenuo pažnju stručnog štaba na sebe na pripremama, a onda je iskoristio priliku i u utakmicama.

Ovaj 20-godišnji levi bek pokazao je da se na njega može računati, ali i da je s razlogom standardni reprezentativac svoje zemlje.

Zvezda je u sredu izborila plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, pobedom nad Radničkim, a u nedelju igra protiv Napretka u Kruševcu, posle čega sledi reprezentativna pauza. On je sumirao utiske iz Sremske Mitrovice, kao i planovima do kraja sezone.

- Bilo je izuzetno teško igrati protiv Radničkog, radi se o ekipi koja nam nije poznata u istoj meri kao i ostali superligaši, takođe vremenski uslovi su bili veoma loši. Uspeli smo da na teškom gostovanju stignemo do cilja, a to je plasman u narednu rundu takmičenja. Finiš sezone je pred nama, nema opuštanja, maksimalno ozbiljno ćemo shvatiti svakog sledećeg protivnika, bilo da se radi o Kupu Srbije ili prvenstvu, želimo da ponovimo uspehe iz prethodne dve godine i osvojimo duplu krunu– rekao je Azarov.

Napredak je takođe izborio plasman u četvrtfinale Kupa, a u Superligi juri plasman u plej-of.

- Utakmica protiv Napretka je poslednja pred reprezentativnu pauzu, želimo da pobedom zatvorimo ovaj mini ciklus utakmica. Znamo da se radi o dobroj ekipi i da nas očekuje jedno od najnezgodnijih gostovanja, ali i veliki broj naših navijača. Zvezdaši su i na prethodnom meču pokazali koliko su posvećeni, hladno vreme i kiša koja je padala tokom cele utakmice u Sremskoj Mitrovici, nisu ih sprečili da nam budu vetar u leđa. Cenimo trud koji ulažu, znamo da putuju svuda sa nama i zbog toga ne sumnjamo u njihovu podršku u nedelju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike