Zvezdinih tri od tri u Turskoj! Majstorija Kataija i nova asistencija Azarova - Nikolić nokautirao Koper!

21.01.2023

15:49

0

Pre toga izabranici Miloša Milojevića su pobedili Lehiju i Nefči

Zvezdinih tri od tri u Turskoj! Majstorija Kataija i nova asistencija Azarova - Nikolić nokautirao Koper!
Ivanić i Bukari - Copyright Foto/ FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su treći trijumf na pripremama u Turskoj. Posle Lehije i Nefčija, crveno-beli su u subotu savldali slovenački Koper (1:0) prvencem Lazara Nikolića u dresu srpskog šampiona.

Igrao se 13. minut meča kada je Zvezdin novajlija iz Javora zatresao mrežu rivala. Prethodno je Katai maestralno proigrao Bukarija, čiji je šut bio izblokiran. Lopta je došla do Azarova koji je uputio centaršut, a Nikolić iz voleja postigao, ispostavilo se na kraju, konačan rezultat meča.

Crvena Zvezda je počela u sastavu: Borjan, L. Nikolić, Eraković, Milunović, Azarov, Mijailović, Kanga, Ivanić, Bukari, Mitrović, Katai. Igrali su još: Vasiljević, Gobeljić, Leković, Pankov,  Krstičić,  V. Nikolić, Prutsev, Srnić, Kangva, Mustafa.

BLOG UŽIVO:

90. minut - KRAJ! Zvezda je pobedila Koper 1:0.

87. minut - Meč se bliži kraju, crveno-beli kontrolišu dešavanja na terenu i idu ka pobedi.

77. minut - Pošto su treneri izvršili izmene ništa vredno pomena se nije desilo na terenu.

63. minut - Oba trenera promenili su, izuzev golmana, kompletne postave u odnosu na početak meča. Crvena zvezda će u nastavku nastupati u sledećem sastavu: Borjan, Srnić, Pankov, Leković, Gobeljić, Krstičić, Kangva, Veljko Nikolić, Motika, Prucev, Ibrahim.

58. minut - Još jedna prilika za crveno-bele. Sjajno su povukli kontru, Mustafa je ušao malo iskosa po levoj strani u kazneni prostor, napravio je dribling ka sredini i šutirao u bliži ugao, ali je lopta završila malo pored stative.

57. minut - Žuti karton je dobio Kanga zbog prigovora.

53. minut - Prilika za Zvezdu. Bukari je centrirao po zemlji sa desne strane iz kaznenog prostora, golman Golubović je loše reagovao pošto mu je lopta prošla kroz ruke, ali je na njegovu sreću bila daleko od Mustafe, pa je završila u korneru.

46. minut - Igru je napustio Strahinja Eraković, a umesto njega na terenu Radovan Pankov. Takođe, u igri je i Ibrahim Mustafa umesto Mitrovića.

45. minut - Gotovo je prvo poluvreme, Zvezda vodi sa 1:0

39. minut - Ništa kontretnije se nije dogodilo, nešto mirniji period igre.

31. minut - Crveno-beli kontrolišu dešavanja na terenu, samo nedostaje bolja završnica i pogodak

23. minut - Koper ima svojih minuta, ali Zvezda sigurnija. Sve bliži novom pogotku

13. minut - I evo pogotka, lazar Nikolić donosi prednost Zvezdi, 1:0. Akcija je krenula od Kataija, koji je sjajno asistirao Bukariju, čiji je šut odbranjen, pa se do lopte dokopao Azarov i centrirao, a u srcu kaznenog prostora bio je bek crveno-belih, koji je volejom doneo vođstvo.

12. minut - Zvezda sve opasnija

8. minut - Zvezda ima veći posed, ali za sada jedna opasna prilika na meču i to za rivala.

4. minut - Eraković je na kratko morao van terena. U padu, protivnički igrač je nagazio Zvezdinog defanzivca i to po vratu i potiljku.

1. minut - Počeo je duel srpskog šampiona i slovenačke ekipe

 

Trener Zvezde Miloš Milojević smatra da se radi o odličnoj ekipi iz Slovenije i da će im to biti najozbiljniji protivnik u dosadašnjem delu pripremnog perioda.

- Ekipa Kopra je veoma dobra, drugi su u prvenstvu Slovenije. Biće najozbiljniji protivnik do sada. Nadam se da ćemo zadržati efikasnost - zaključio je Milojević izjavu za TV Arena sport.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike