Gori Nova Pazova – maksimalna isplata u SOCCERBET kladionici!

16.03.2023

13:04

0

Čak 20 parova našlo se na tiketu sa uplatom od 16.000 dinara, te ukupnom kvotom od 692,34

Gori Nova Pazova – maksimalna isplata u SOCCERBET kladionici!
Copyright Promo

Istorijska noć Lige šampiona u kojoj imamo pobednika. Nema mnogo priče kada se dostigne maksimalnih 15.000.000 dinara dobitka, a upravo to se u utorak uveče dogodilo u Novoj Pazovi.

Tačnije, dešavalo se danima unazad, tokom celog marta meseca, pošto je ovaj ludi tiket počeo još odavno, večitim derbijem između Crvene zvezde i Partizana u fudbalu, a završen tek ovog utorka istorijskom noći u Ligi šampiona.

Erling Haland je sa pet golova, odnosno, Mančester siti sa ukupno sedam, začinio ovaj neverovatan dobitak o kome će se tek pričati u krugovima SOCCERBET porodice, a i šire!

Čak 20 parova našlo se na tiketu sa uplatom od 16.000 dinara, te ukupnom kvotom od 692,34.

Mečevi kvota ispod 2.00, ali dovoljni da samo SOCCERBET bonus bude milionski – 3.877.125,66, a da ukupan dobitak iznosi neverovatnih 14.954.627,55 dinara!

SOCCERBET kladionica je mesto gde se sastaju legende, a po svemu sudeći – i najbolje kvote!
Već smo pomenuli neke parove, pred vama su svi, ali je najbitnije istaknuti onaj odigran na Emirejtsu 4. marta između Arsenala i Bornmuta.

Promo
 

 


Da, dobro se sećate, to je onaj meč koji su „tobdžije” dobile rezultatom 3:2 i golom u 90+7. minutu nakon što su pred svojim navijačima gubili 0:2.

U Novoj Pazovi se tada čekao „kec”, a doneo ga je Ris Nelson fenomenalnim golom sa ivice kaznenog prostora.

Kada je ovaj tiket to preživeo, kasnije je sve bilo dosta lakše, a ubedljivo najlakše bilo je uživati dok su Haland i Siti razbijali Lajpcig.
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike