Spektakl u Bačkoj Topoli: Lazetić pred derbi sa Zvezdom - Moji igrači znaju kako protiv najbolje ekipe u Srbiji!

07.03.2023

05:57

0

Trener TSC-a ističe da su njegovi igrači jako motivisani pred sutrašnji okršaj

Spektakl u Bačkoj Topoli: Lazetić pred derbi sa Zvezdom - Moji igrači znaju kako protiv najbolje ekipe u Srbiji!
Žarko Lazetić - Copyright MN Press

Trener TSC-a Žarko Lazetić, pred sutrašnji meč sa Crvenom zvezdom, svestan je da im u goste dolazi najbolja ekipa u Srbiji.

- Ulaznice su rasprodate još pre nekoliko dana i igrači oba tima će imati veliku podršku na utakmici, za koju verujem da će biti pravi spektakl. Zvezda je aktuelni, a i novi šampion, imaju veliku bodovnu prednost i ja im čestitam na novoj tituli. O njihovoj igri i kvalitetu pojedinaca se sve zna. Dominantni su godinama unazad i za nas je najveći mogući izazov i čast da se takmičimo sa takvom ekipom. Videćemo u kojoj meri možemo da im pariramo i koliko smo sposobni da nametnemo svoj način igre i da se sa njima nadmećemo 'onako muški - poručio je Lazetić.

Trener TSC-a otkrio je šta je rekao igračima pred sutrašnji derbi sa Zvezdom, napominjući da oni nemaju šta da izgube. 

- U preostalim utakmicama Crvena zvezda će sigurno igrati mnogo rasterećenije i samim tim će nekome možda davati mnogo golova, dok će nekada biti umorniji i neće im se igrati. Naravno, sutra će mnogo zavisiti i od nas, od našeg stava i spremnosti da se što duže nadmećemo na njihovom nivou. Da su visok nivo i klasa iznad pokazali su i igrama u Evropi. Imaju trenera koji radi fenomenalan posao i kome je uspelo da se nametne posle legende kakav je njegov prethodnik Deki, a to nije lako. Dobijaju utakmice, pobeđuju i u derbiju, primili su samo osam golova u celoj sezoni u po tome kao i po njihovoj igri se vidi šta žele i koliko su timski i individualno opasni. Pred nama je veliki izazov kao i velika prilika. Momcima sam rekao da je pred njima utakmica za uživanje, nadmetanje i takmičenje na kojoj će videti koliko su spremni - zaključio je Lazetić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike