Spavao sam mirno nakon otpisivanja Ronalda! Ten Hag čvrsto veruje u pravu odluku

05.03.2023

12:37

0

Autor: A. S.

Portugalac je sam sebi zatvorio vrata Mančestera

Spavao sam mirno nakon otpisivanja Ronalda! Ten Hag čvrsto veruje u pravu odluku
Kristijano Ronaldo - Copyright Profimedia

Odlazak Kristijana Ronalda iz Mančester junajteda odjeknuo je širom sveta, naročito što je svemu porethodilo gostovanje Portugalca u TV emisiji, kada je javno prozvao i tim i stručni štab i tako senku na sve što je učinio sa slavnim klubom.

Nezadovoljstvo kod Ronalda kulminiralo je izvesno vreme, a jedan od razloga bilo je i odstranjivanje iz prvog tima uoči početka sezone.

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag, nakon čitave sage, priznao je da je mirno spavao kada je odlučio da iz prvog tima uoči početka sezone odstrani Portugalca.

- Imao sam svoje razloge zbog kojih sam otpisao Ronalda. Ti razlozi su bili vrlo očigledni. Znao sam koje su posledice takve odluke, bilo mi je jasno da bi mogle da budu negativne za mene. Nisam se brinuo, spavao sam mirno, čak i tokom noći. Moje je da donosim odluke, koje klub vode napred - rekao je Ten Hag, prenose britanski mediji.

Ugovor ove dve strane prekinut je u novembru, još u prvoj fazi Svetskog prvenstva u Kataru.

- To je moj posao i moja odgovornost. Moram da stojim iza svojih odluka i to dugoročno. Naravno, nemate uvek puno vremena za nešto što morate da uradite. Tada smo imali 10 dana da odlučimo šta ćemo da radimo sa Ronaldom - zaključio je Ten Hag.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike