Dan velikog derbija: Počinje da kuva pred 169. derbi, Grobari ušli na stadion i odmah krenuli sa prepucavanjem! (FOTO/VIDEO)

03.03.2023

16:37

0

Autor: 24sedam

Biće vruće na Topčiderskom brdu...

Dan velikog derbija: Počinje da kuva pred 169. derbi, Grobari ušli na stadion i odmah krenuli sa prepucavanjem! (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Pavle Knežević

Večiti derbi, 169. ligaški po redu, neće imati takmičarski značaj, budući da Zvezdinu lidersku poziciju ništa ne može dovesti u pitanje, ali očekuje se da bude vatreno raspoloženje aktera i na terenu i na tribinama.

Partizan u derbi na "Rajku Mitiću" ulazi sa novim trenerom Igorom Duljajem, a debi bi mogao da očekuje i Kolumbijac Andres Kolorado. Na drugoj strani, neće biti Mirka Ivanića, ali se očekuje da zaigra desni bek Aleks Vigo.

BLOG UŽIVO

17.34 - Upravo delu stadiona oko južne tribine obezbeđenje posvećuje najveću pažnju, jer na tom mesu vide najveću mogućnost za potencijalne probleme.

17.20 - Najvatrenije pristalice Partizana polako ulaze na južnu tribinu i odmah počinju prepucavanja sa navijačima Zvezde koji se nalaze na stadionu. Kako sa razglasa još nije puštena muzika, svaki povik može sasvim jasno da se čuje. 

17.03 - Baš je tiho oko najvećeg srpskog stadiona. To potvrđuju i reči iskusnijih policajaca, koji je izveštaču 24sedam priznao da ne pamti kada je bilo ovako mirno pred jedan derbi. Ono što nije bio slučaj u nekim sličnim situacijama, saobraćaj kroz ulicu Ljutice Bogdana funkcioniše sasvim nesmetano.

16.50 - Interesovanje navijača za najveću utakmicu srpskog fudbala nije onakvo kakvo se možda očekivalo. Karata na blagajnama ima i više nego dovoljno, a kakva je situacija možda najbolje pokazuje to što tapkaroši oko stadiona karte nude i ispod cene. Podsetimo, karte sa nedavne utakmice protiv Čukaričkog, važe i za današnji derbi.

24sedam/Pavle Knežević
 

16.37 - Neviđene mere obezbeđenja su oko Autokomande, zatvoren je park, ali slabo ima navijača. Oko stadiona, duž Bulevara, patrole su na svakih 20-ak metara.

13.59 - Legenda Zvezde i bivši trener Partizana ne očekuju ništa novo.

12.47 - Ne moraš da tražiš stream! Arena Cloud nudi rešenje za gledanje Večitog derbija!

11.32 - Povrede kroje tim Miloša Milojevića.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike