Ovo je realnost Partizana! Petrić pomirljiv posle nove blamaže, reakcija Popovića ga razbesnela: To je njegova sramota!

27.02.2023

15:30

0

Autor: A. Š.

Trener crno-belih prvi put pred TV kamerama pokazao emociju

Ovo je realnost Partizana! Petrić pomirljiv posle nove blamaže, reakcija Popovića ga razbesnela: To je njegova sramota!
Gordan Petrić - Copyright MN Press

Partizan puca po svim šavovima i to očigledno više ne može da podnese ni odlazeći trener Gordan Petrić. Strateg Valjka, poslovično staložen pred TV kamerama, posle novog kiksa crno-belih nije mogao da sakrije ljutnju na reakciju golmana Popovića, koji je po izlasku sa terena na kraju meča sa Radničkim 1923 (1:1) rekao „dokle ćemo vise da se povlačimo, 17. utakmicu zaredom“.

Novinarka TV Arena sport je upitala Petrića za komentar, a on je odgovorio.

- Pitajte njega zašto je to rekao. Ako je to rekao, onda je to njegova sramota... Ako je to rekao. Znači, ako su dosad bili zajedno, treba da budu i ponovo. Ako je on to rekao, onda je to njegova sramota. Ja nikada ne kritikujem igrače, ali ako vi kažete da je on to rekao, a ja vam verujem, to je njegova sramota – zagrmeo je Petrić.

Prethodno, trener Partizana je prilično pomirljivo istakao da je ovo trenutno realnost Valjka.

- Moji igrači su pokušavali koliko su mogli. U jednom trenutku smo mogli da rešimo utakmicu, a kasnije smo mogli da izgubimo i taj jedan bod. Ovo je realnost fudbalskog kluba Partizan u ovim trenucima - rekao je Petrić.

Komentar je dao i trener gostujuće ekipe Dejan Joksimović, koji je bio srećan ishodom u Humskoj i načinom na koji su igrali njegovi izabranici.

- Osvojil smo bod. Sasvim zasluženo, po mom mišljenju i prikazanoj igri. Znali smo da je Partizan u problemu. Na kraju smo uspeli da dođemo do pozitivnog ishoda, samo mi je žao što nije bilo naših navijača da zajedno proslave sa nama - rekao je trener Kragujevčana.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike