Zakon ga oslobodio, u Mančester junajtedu još nisu sigurni: Kakva je budućnost Mejsona Grinvuda?

26.02.2023

09:04

0

Autor: P.K.

Klub sprovodi internu istragu, ovo su tri opcije koje ima

Zakon ga oslobodio, u Mančester junajtedu još nisu sigurni: Kakva je budućnost Mejsona Grinvuda?
Mejson Grinvud, arhiva - Copyright Tanjug/AP Photo/Matt Dunham, file

Mejson Grinvud je nedavno, posle godinu dana istrage, oslobođen optužbi za napad i silovanje, posle čega je imao svoj prvi sastanak sa upravom Mančester junajteda o njegovoj budućnosti.

Kako piše San, ovaj 21-godišnjak je bio pod "internom istragom" Junajteda još kad je prvi put uhapšen, januara 2022.

Kada su ovog meseca odbačene optužbe, klub se oglasio kratkim saopštenjem u kome je naveo da će sprovesti sopstveni proces:

- Mančester junajted je video odluku tužilaštva da odbaci sve optužbe protiv Mejsona Grinvuda. Klub će sprovesti sopstveni proces pre nego što donese odluku o narednim koracima. Nećemo ništa komentarisati dok se to ne završi.

Izvor lista San navodi:

- Grinvud i njegov tim su se sastali sa klubom da počnu proces i pokušaju da ispitaju do kraja šta se desilo ili nije desilo. Situacija je vrlo osetljiva i klub misli da je fer da Mejson dobije šansu da se potpuno objasni. Klub jedva čeka da čuje njegovu verziju događaja. Tek kada budu imali kompletnu sliku, odlučiće o budućnosti.

Vrhuška kluba navodno neće žuriti, a kada sve ispita, ostaju mu tri opcije: da prodaju Grinvuda na leto, da mu raskinu ugovor, ili da ga pozovu nazad na treninga.

Grinvud ima ugovor do 2025. a zarađuje 70.000 funti nedeljno. On se neće vraćati treninzima ni utakmicama dok se ne završi interna istraga.

Grinvud je navodno razgovarao i sa Erikom ten Hagom i svojim saigračima, odnosno, delom njih jer je ekipa navodno i dalje podeljena oko toga da li da mu se dozvoli povratak u tim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike