Mesi ponovo izaziva zemljotres! Argentinac osvojio Zlatnu boginju pa prelomio – poznato je gde nastavlja karijeru!

21.12.2022

20:11

0

Autor: A. Š.

Uticajni transfer guru Fabricio Romano pustio vest, potvrda ubrzo stigla i sa lica mesta

Mesi ponovo izaziva zemljotres! Argentinac osvojio Zlatnu boginju pa prelomio – poznato je gde nastavlja karijeru!
Kilijan Mbape i Leo Mesi - Copyright Profimedia

Argentinski superstar Leo Mesi bez konkurencije je centralna sportska figura poslednjih dana. Od momenta kada je „gaučose“ odveo na krov sveta, jedan od najboljih fudbalera svih vremena ne silazi sa naslovnica najvećih i najuticajnijih planetarnih medija, a od večeras će reprezentativne teme zameniti klupske.

Kako prenosi transfer guru Fabricio Romano, Mesi je prelomio gde nastavlja karijeru. Pominjali su se Inter Majami, njegov povratak sanjala je Barselona, ali od toga neće biti ništa. Nije ni realno, s obzirom da je Mesi postigao usmeni dogovor sa vlasnikom PSŽ Naserom Al Kelaifijem oko ostanka na „Parku prinčeva“.

Najavljivao je prvi čovek svetaca još u završnici Mundijala u Kataru da će u najskorijem roku početi pregovore sa maestralnim napadačem oko produžetka saradnje, međutim niko nije mogao ni da pretpostavi da će dogovor uslediti tako brzo.

Romano je objavio i kako Mesi nikada nije prihvatio ponudu koju je dobio od američkog tima u vlasništvu Dejvida Bekama, dok sa Barselonom nije ni ulazio u pregovore oko potencijalnog povratka na "Nou Kamp", dodavši da razgovori nikada nisu otišli dalje od početnog kontakta koji jeste postojao od strane oba kluba.

A da je italijanski insajder na pravom putu ubrzo je stigla potvrda i iz Pariza. Tamnošnji "Le Parisien" je otišao korak dalje, ističući da je, iako ništa nije potpisano, Mesi ubeđen da će u "gradu svetlosti" ostati najmanje još godinu dana, dok će definitivna dužina ugovora, kao i plata, biti dogovoreni na narednim sastancima.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike