Ostoja Mijailović jasan i glasan: Vučelić i Vazura moraju odmah da odu iz kluba, nema gde dalje!

25.02.2023

09:29

1

Autor: G. F.

Predsednik JSD Partizan zna ko je najveći problemu u Fudbalskom klubu

Ostoja Mijailović jasan i glasan: Vučelić i Vazura moraju odmah da odu iz kluba, nema gde dalje!
Ostoja Mijailović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Crni dani FK Partizan traju, ali je kranje vreme da se oblaci raziđu. Kada kažemo oblaci mislimo na aktuelno rukovodstvo koje je od crno-belih napravilo samo crnilo.

Predsednik JSD Partizan Ostoja Mijailović nema dilemu kada su u pitanju dešavanja u fudbalskoj sekciji i u intervjuu za TeleSport najavljuje prve korake u razrešavanju problema.

Teško da je Fudbalski klub Partizan imao ovakvu situaciju u svojoj istoriji. Pored toga što je ekipa već duže vreme bez trofeja, sama infrastruktura kluba je u veoma lošem stanju. Prethodnih dana smo svedoci ogromnog nezadovoljstva celokupnim radom uprave, što je eskaliralo i protestima ispred stadiona. Više hiljada nezadovoljnih navijača tražilo je da uprava podnese ostavke..

- Mišljenje svih iskrenih navijača Partizana i samog mene je da Vučelić i Vazura odmah i bez odlaganja treba da napuste FK Partizan. Ne treba navoditi razloge, ni jedan razlog ne postoji zbog koga bi ostali u FK Partizan - kaže prvi čovek crno-belih.

Kao i prethodnih godina, ceh je opet platio trener. Gordan Petrić neće voditi ekipu nakon reprezentativne pauze, ali o odlasku uprave se ne priča. Da li Mijailović kao predsednik JSD planira da razgovara sa predsedništvom i članovima o eventualnim promenama u fudbalskoj sekciji? Deluje da će doći do pomaka i na tom polju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

- Kao što će zasedati uprava FK Partizan koja je upropastila klub, kome će trebati godine da se oporavi od njihovih loših poteza, tako će zasedati skupština JSD Partizan, kao najviši organ svih klubova u porodici Partizana i zaštiti imovinu i imidž kluba koji je najveći u porodici. Ti ljudi koji se tamo nalaze su jednostavno zalutali u FK Partizan.

Prošlo je određeno vreme od kada je Mijailović na čelu sportskog društva i tada je istakao da je potrebna detaljna analiza štete u FK Partizanu. Nakon svega, da li postoji neki vremenski okvir koji ima u glavi, koliko bi vremena trebalo da se Partizan konsoliduje nakon svega?

- Kao što rekoh, potrošeni su mnogi iskreni partizanovci, treneri, sportski direktori, ni krivi ni dužni, a krivi i dužni uvek opstaju. Ne može više, nema gde dalje!

MN Press
Košarkaši Partizana

Nezaobilazna tema je i beogradski evroligaš. Partizan je u borbi za osam najboljih, a pred ekipom je još devet kola. Kako predsednik gleda na šanse crno-belih u završnici Evrolige, s obzirom na ogromnu konkurenciju?

- Borimo se najviše što možemo. Moramo opravdati očekivanja najboljih košarkaških navijača na svetu! Siguran sam da će to Željko uspeti, te i oni sami znaju šta svi od njih očekujemo - zaključio je predsednik JSD Partizan.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike