Liverpul na nogama: Klop broji poslednje dane na Enfildu - poznat naslednik!

23.02.2023

08:41

0

Prema pisanju engleskih medija Nemcu su odbrojani dani na Enfildu

Liverpul na nogama: Klop broji poslednje dane na Enfildu - poznat naslednik!
Jirgen Klop - Copyright Profimedia

Definitivno ovo nije sezona Liverpula, a mediji u Engleskoj su objavili da su se sastali čelni ljudi kluba kako bi raspravljali o statusu Jirgena Klopa.

Nemački stručnjak je označen kao glavni krivac što klub sa Enfilda ima jednu od najgorih sezona poslednjih godina i sve više se razmišlja o njegov smeni, odnosno da je Liverpulu potrebna sveža krv kako bi se i sami igrači trgli.

Kao mogući zamenik spominje se Julijan Negelsman, trener Bajerna i navodno su već počeli pregovori sa 35-godišnjim stručnjakom, čak je i on sam voljan da se preseli u Premijer ligu.

Prema pisanju engleskih medija, odlazak Klopa je pitanje dana, a jedino što je nejasno, hoće li dobiti otkaz ili će mu Liverpul dozvoliti da podnese ostvaku iz poštovanja prema onome šta je uradio prethodnih sezona.

Klub sa Enfilda se trenutno u Premijer ligi nalazi tek na osmom mestu, sa malim šansama da se domogne Lige šampiona sledeće sezone.

Ispali su iz Liga kupa i FA kupa, a blizu su eliminacije iz Lige šampiona, pošto su u prvom meču na svom stadionu deklasirani od Reala sa 5:2. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike