Klop objasnio kako će igrači prevazići traumu od Real Madrida

22.02.2023

06:45

0

Autor: D. P.

Nemac smatra da je ovaj duel odlučen

Klop objasnio kako će igrači prevazići traumu od Real Madrida
Jirgen Klop - Copyright Profimedia

Menadžer Liverpula Jirgen Klop misli da je svaki primljeni gol sinoć na Enfildu u porazu od Real Madrida rezultatom 2:5, imao zaslugu njegovih fudbalera.

Nemac smatra da je ovaj duel odlučen i da se već sada Špancima može čestitati na prolazu u četvrtfinale Lige šampiona:

- Početak meča je bio odličan. Upravo onako kako želimo da igramo, zadavali smo im probleme po celom terenu, dobro smo pročitali utakmicu, super intenzivan početak. Vodili smo sa 2:0. Mislio sam da je celo prvo poluvreme bilo dobro, osim primljenih golova. Ali kasnije smo postali malo pasivniji, stajali smo dosta visoko na terenu, a nismo radili jači presing kada je to bilo potrebno. Ako postaneš pasivan prema ovom timu, kažnjen si - kaže Klop i dodaje:

- Midlim da je sa 5:2 sve odlučeno. Tako su dobri u kontranapadima, a mi moramo da rizikujemo, teško je. Moramo da postignemo najmanje tri gola. Kod 3:2 desio se ključni trenutak.

Klop je preneo i ono što je pričao sa igračima u svlačionici:

- Rekao sam igračima da ovaj rezultat nije ono što smo želeli, da je poraz poraz i moramo da učimo. Dobro smo počeli. Imamo dane za oporavak, ne znam da li to utiče na ostatak sezone. Razmišljaćemo o pozitivnom, oba gola. Kristal Palas u Premijer ligi će biti drugačiji meč. Napor i intenzitet su bili savršeni, ali moramo da se pobrinemo da ove golove ne primamo. A 5:2 može da napravi štetu, ali nateraću ih da razmišljaju o pozitivnim stvarima.

Teren je bio dosta klizav...

- Ne znam da li su zalivali previše. Ali mislim da nije bilo mnogo vode.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike