Legendarni igrač Liverpula jasno poručio: Nema tog navijača koji može da zamisli klupu bez Klopa

06.02.2023

07:13

0

Autor: D. P.

Klop dobio podršku od najoštrijeg kritičara

Legendarni igrač Liverpula jasno poručio: Nema tog navijača koji može da zamisli klupu bez Klopa
Mural posvećen Jirgenu Klopu - Copyright Tanjug/Martin Rickett/PA via AP

Bivši kapiten Liverpula Džejmi Karager za poslednje neuspehe Liverpula ne bi tražio glavu trenera. Karager, koji je uvek bio oštar u svojim kritikama, ni ovoga puta nije štedeo odgovorne, samo što među njima ne vidi Jirgena Klopa.

- Promenio bih sve ostale u Liverpulu pre nego što bih smenio Jirgena Klopa. Kada je prvi put došao u tim, Liverpul je bio šesti ili sedmi u ligi i dokazao je da može da dostigne nivo na kojem je tim bio poslednjih nekoliko godina. Voleo bih da vidim da Jirgen to ponovo radi. Siguran sam da će uspeti. Ako govorimo o promeni menadžera, onda će svako ko dođe u Liverpul morati da rekonstruiše tim - kaže Karager.

- Ljudi pričaju o Belingemu. Ne mislim da će problem biti rešen potpisivanjem jednog igrača. Možda je potrebno četiri ili pet igrača. Mnogo je pitanja koje treba postaviti i naći odgovore. Ali mislim da niko od navijača Liverpula na početku sledeće sezone ne želi da vidi nekog drugog osim Klopa na mestu glavnog trenera.

Klop je došao u Liverpul 2015. godine. Za poslednjih sedam sezona osvojio je jednu Ligu šampiona (2018/19), titulu Premijer liga (2019/20), FA kup (2021/22), Liga kup (2021/22), Komjuniti šild (2022), Superkup Evrope (2019) i Svetsko klupsko prvenstvo (2019). Tim je sa njim na klupi izgubio dva finala Lige šampiona (2017/18 i 2021/22) i UEFA Liga Evrope (2015/16).

BONUS VIDEO:
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike