Liverpul nije na prodaju! Novi partner je dobrodošao na Enfild, ali promene vlasnika nema!

20.02.2023

23:44

0

Fenvej sport grupa, koja je vlasnik Liverpula, izdala je danas saopštenje u kom navode da ne planiraju da u celosti prodaju engleski klub

Liverpul nije na prodaju! Novi partner je dobrodošao na Enfild, ali promene vlasnika nema!
Enfild - Copyright Profimedia/Terry Donnelly/COLORSPORT

Vlasnik Liverpula Džon Henri izjavio je da engleski klub nije na prodaju. Fenvej sport grupa, koja je vlasnik Liverpula, izdala je danas saopštenje u kom navode da ne planiraju da u celosti prodaju engleski klub.

- U poslednje vreme su se dogodile brojne promene u vlasništvu u klubovima Premijer lige i sve češće i mi dobijamo upite o našim planovima. FSG je u poslednje vreme dobio nekoliko pisama o namerama od trećih strana koje pokazuju interesovanje da postanu vlasnici dela akcija kluba. I ranije smo rekli da bismo pod pravim uslovima razmotrili prihvatanje novih investitora ukoliko bi to bilo u interesu kluba. FSG, kao i do sada ostaje u potpunosti posvećen uspehu Liverpula na terenu i van njega - stoji u saopštenju FSG-a.

Džon Henri istakao je da u budućnosti Liverpul očekuju nove investicije.

- Znam da je u poslednje vreme bilo mnogo priča i navoda o Liverpulu, ali hajde da se držimo činjenica. Da li ćemo zauvek ostati u Engleskoj? Ne. Da li prodajemo Liverpul? Ne. Da li razgovaramo sa potencijalnim investiorima? Da. Da li će nešto biti od svega toga? Verujem da hoće, ali to neće biti prodaja kluba. Pa da li smo prodali išta u poslednjih 20 godina - izjavio je Henri.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike