Svi pričaju o "Kvaradoni" i Osimhenu, predsednik otkrio kakva im je budućnost u Napoliju!

22.02.2023

17:12

0

Autor: P.K.

"Jako dobro pravim ugovore, ali..."

Svi pričaju o "Kvaradoni" i Osimhenu, predsednik otkrio kakva im je budućnost u Napoliju!
Aurelio De Laurentis pred novinarima - Copyright Profimedia

Predsednik Napolija Aurelio De Laurenits uuveren je da će dvojica trenutno najvećih zvezda ekipe, Hviča Kvarachelija i Viktor Osimen dugo ostati u klubu. Ipak, priznao je se ponekad dese "ponude koje se ne mogu odbiti".

Posle sjajne pobede nad Ajntrahtom u Frankfurtu, prvi čovek Napolija je govorio o budućnosti "Kvaradone" i Osimena u Napulju.

- Predvideo sam da ćemo imati sjajnu sezonu. Kad imate iste igrače dugo vremena, onda oni gube motivaciju. Ovi novi igrači su se pokazali kao jako pouzdani. Ono što mi se sviđa je da ovaj tim prevazilazi skup pojedinaca. Igramo u Evropi već 14 godina i mislim da smo jedini koji su pravili i pronalazili igrače. Nalazili smo Edinsona Kavanija, Esekjela Lavecija i Gonzala Iguaina. Sada imamo Osimena i Kvaracheliju, Kima i druge igrače u sredini, znači da će ovaj tim trajati.

Kvarachelija i Osimen su povezivani sa mnogim klubovima, a procene za Nigerijca išle su i do 100 miliona evra. Postoji li šansa da odu na leto?

- Ja sam vrlo dobar kada je u pitanju pravljenje ugovora, tako da kad dođu kod mene, onda su blokirani, što znači da neće biti teško zadržati ih. Ipak, nikad ne reci nikad. Ponekad se dese ponude koje se ne mogu odbiti, tako da se nikad ne zna. Što se mene tiče, dugo ćemo ih gledati kako blistaju.

Irving Losano je takođe bio sjajan protiv Ajntrahta. Hoće li i on ostati dugo u Napoliju?

- Sviđa mi se Losano, redovno igra i odličan je igrač. Nedavno je promenio menadžera, tako da treba da se sastanemo sa njim i razgovaramo o budućnosti. Nadam se da će ostati dugo. On je izuzetan igrač, koji može biti vrlo koristan onima koji daju golove, a nekada ih i on daje.

Napoli trenutno ima 15 bodova više od drugoplasiranog Intera u Seriji A i navijači maštaju o prvom skudetu još Maradonine ere, pre više od 30 godina.

- Napolitancima je to vrlo važno. Nažalost, Dijego Maradona je umro, ali je ostavio zaostavštinu koju ovaj tim prati i to je jako lepo. Nadam se da ćemo moći Napolitancima da damo ono što čekaju mnogo godina – završio je De Laurentis.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike