Klop zvao Bekera dok je bio u zatvoru! Rekao sam mu šta sad mora da uradi, u Liverpul uvek može da dođe!

22.12.2022

12:32

0

Autor: G. F.

Menadžer "crvenih" otkrio da mu je čuveni teniser bio idol u mladosti

Klop zvao Bekera dok je bio u zatvoru! Rekao sam mu šta sad mora da uradi, u Liverpul uvek može da dođe!
Beker i Klop - Copyright Profimedia

Čuveni nemački teniser Boris Beker proveo je iza rešetaka nekoliko meseci, a kada je konačno pušten na slobodu, odlučio je da je ispriča sve što se dešavalo u britanskom zatvoru!

Između ostalog je pomenuo i da njegovom zemljaku, menadžeru Liverpula Jirgenu Klopu nije dozvoljeno da dođe da ga poseti. Sve je potvrdio i sam fudbalski stručnjak.

- Pričali smo telefonom dok je bio u zatvoru. Rekao sam mu da sad mora da napiše knjigu! Bilo je važno da zna da sam uz njega. Nisam mogao da ga posetim jer su vlasti rekle da bi to bio preveliki rizik. Zbog toga nisam otišao do njega. To sad više nije važno, važno je samo da je opet na slobodi - ispričao je Klop za Bild, pa dodao:

- Beker je moj idol iz detinjstva i mladosti. Moja supruga Ula je znala da sam oduvek želeo da ga upoznam i organizovala je to na Vimbldonu pre 7 godina. Ostali smo u kontaktu.

Klop veruje da zna šta je to što je Bekeru najpotrebnije u ovom trenutku.

- Sada neka se odmori. Ako poželi da vidi neku dobru fudbalsku utakmicu uvek je dobrodošao u Liverpul, iako navija za neke druge klubove. Želim mu dobro zdravlje, to je u našim godinama najvažnije. I želim mu da bude srećan - zaključio je nemački fudbalski stručnjak.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike