Samo Partizan pobeđuje na proleće u Evropi! Rikardo zove navijače na duel sa Šerifom!

20.02.2023

09:26

0

Autor: G. F.

Crno-beli u četvrtak igraju revanš meč Lige konferencija

Samo Partizan pobeđuje na proleće u Evropi! Rikardo zove navijače na duel sa Šerifom!
Rikardo Gomeš - Copyright FK Partizan

Odradili su fudbaleri Partizana još jedan superligaški zadatak i savladali Spartak u Subotici.

Nije to bila laka pobeda, nije to bila ni utakmica za uživanje, ali je crno-belima najvažnije da su upisana tri boda i da je ekipa u pobedničkom ritmu.

Već u četvrtak (18.45) Partizan će na svom stadionu dočekati moldavski Šerif u revanš meču 1/16 finala Lige konferencija. U prvom meču bilo je 1:0 za srpski tim, a golgeter Rikardo Gomeš želi timsku igru i prolaz u narednu rundu.

- Hajde da nastavimo niz, ali pre svega timskom igrom da ispoštujemo sve zadatke koje će nam šef dati posle video analize - kaže Rikardo za klupski sajt, pa iznosi i zanimljivo saznanje:

- Koliko sam upoznat, ovo je tek treća pobeda srpskih klubova na evropskim gostovanjima u prolećnom delu od 1992. godine i sva tri puta to je bio Partizan.

Ne zanosi se napadač Partizana dobrim rezultatom iz prvog susreta i traži pomoć na pravoj adresi:

- Poštujemo protivnika, biće teška utakmica, ali se nadamo da će naši navijači doći na stadion da još jednom zajedno ispišemo istoriju. Potrebni ste nam, vaša energija naša su krila - rekao je Gomeš.

 

 

Za kraj je prokomentarisao i duel sa Spartakom u kojem je postigao oba gola za svoj tim.

- Naravno da brojke prijaju, one su motiv za svakog napadača, ali je najveći motiv ipak pobeda mog tima. Nije uvek lako, dese se oscilacije, ali našu želju, veru i ljubav prema klubu niko ne sme i ne može da ospori. Kako je šef Gordan Petrić posle utakmice rekao, a ja ću ublažiti, nismo se predali, za one koji su pomislili da jesmo - istakao je napadač Partizana.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike