U Zvezdi samo pobede računamo! Bliži se i derbi sa Partizanom, samo da nastavimo trijumfalni niz

16.02.2023

14:59

0

Autor: D. N.

U prethodnom kolu crveno-beli deklasirali Voždovac

U Zvezdi samo pobede računamo! Bliži se i derbi sa Partizanom, samo da nastavimo trijumfalni niz
Fudbaleri Crvene zvezde slave gol protiv Voždovca - Copyright MN Press

Pred fudbalerima Crvene zvezde je nova superligaška utakmica. Nakon ubedljive pobede nad Voždovcem od 6:0, sledi meč sa Čukaričkim. Crveno-beli su trenutno na prvom mestu, sa 11 bodova više od najbližeg pratioca Partizana sa kojim će igrati početkom marta.

U pobedi nad "Zmajevima" učestvovao je i Irakli Azarov.

- Kao što rekoh, samo pobede računamo i želim da do kraja sezone napravimo niz trijumfa. Imamo dobru situaciju na tabeli, 11 bodova prednosti, ali nas to ne opušta, već motiviše da nastavimo u dobrom ritmu i osvojimo titulu.

Tu je i kup, tako da, cilj je da na kraju sezone, po treći put u nizu osvojimo duplu krunu, a ja ću dati sve od sebe da moj doprinos tome bude značajan - kazao je Azarov koji se već navikao na Zvezdu.

- Prija mi rad sa trenerom Milojevićem, ali i podrška saigrača koja je uvek prisutna. Lepo se osećam u Zvezdi i mislim da se to primeti na terenu, tako da očekujem još bolje partije od one protiv Voždovca. Ta utakmica će mi sigurno zauvek ostati u sećanju, zbog neverovatne atmosfere koju su napravili naši navijači. Imao sam utisak da su 90 minuta pevali bez prestanka, a meč je bio na gostujućem terenu. Međutim, to je veličina Crvene zvezde i nešto što me čini ponosnim što sam deo ovog kluba.

U prethodnim danima, uprava crveno-belih je animirala navijače da dođu na duel koji će biti odigran u subotu od 15 časova, uz prenos na TV Arena sport.

- Siguran sam da će navijači ponovo napraviti sjajnu atmosferu i da ćemo na krilima podrške sa tribina upisati nova tri boda koja su nam izuzetno važna u borbi za titulu. Čuo sam i za akciju po kojoj će svi oni koji očitaju ulaznicu u meču sa Čukaričkim, dobiti kartu i za večiti derbi, tako da očekujem punu Marakanu u naredne dve utakmice, dok nas u međuvremenu čeka duel sa Javorom.

Svakako, idemo na pobedu u svakoj utakmici, to se podrazumeva, a dovoljno dugo sam u klubu da sam svestan ambicija i očekivanja. Poštujemo Čukarički, sa razlogom su u vrhu srpskog fudbala dugi niz godina, ali znamo da se od nas očekuju pobede.

Podsetino, nedavno su na pozajmicu u Čukarički prešli Radovan Pankov i Zoran Popović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike