Petriću laknulo: Poklonio sam se mojim igračima u svlačionici!

05.02.2023

17:49

0

Trener Partizana smatra da ovi nisu bili normalni uslovi za igru, jer je teren totalno bio zaleđen

Petriću laknulo: Poklonio sam se mojim igračima u svlačionici!
Gordan Petrić - Copyright FK Partizan

Fudbaleri Partizana u premijernom meču 20. kola pobedili su kao gost na zaleđenom terenu Napredak sa 1:0 golom Dijabatea.

Trener crneo-belih Gordan Petrić bio je zadovoljan trijumfom svojih igrača, napominjući da su ovo bili katastrofalni uslovi za igru.

- Posle utakmice, u svlačionici, poklonio sam se igračima Partizana, a na isti način bih čestitao i igračima Napretka za utakmicu pod ovakvim uslovima. Možda se nije videlo sa strane, ali teren je bio bukvalno zaleđen. Kao što sam rekao za Arenu, četiri glave su pukle danas, mada ne kažem da ne bi i pod normalnim uslovima. Momci su i s jedne i s druge strane dali maksimum i zaradili novac za koji rade. I da smo izgubili danas, isto bih se poneo prema igračima. U karijeri sam odigrao tri ovakve utakmice i uvek je bilo povređenih - rekao je Petrić.

Zatim se strateg Partizana osvrnuo i na samu utakmicu.

- Meč je mogao da ode i u drugu stranu, Napredak je imao svoje šanse i u prvom i u drugom poluvremenu. Mi smo imali sreće da damo gol preko Dijabetea i uzmemo tri boda. Na trenutke je Partizan izgledao onako kakav bi trebalo da bude u nastavku, ali stvarno nemam šta momcima da zamerim. Igrači koji su izabrani danas da izguraju utakmicu, ne znači da će biti starteri u narednoj. Samopouzdanje je uvek tu i idemo dalje - zaključio je Petrić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike