Barsa kupuje na "Marakani"! Terzić tvrdi: Već smo odbili ponudu od šest miliona!

06.02.2023

19:20

0

Autor: 24sedam

- Imali smo nedavno konkretne ponude od tri velika kluba za njega - objasnio generalni direktor crveno-belih

Barsa kupuje na "Marakani"! Terzić tvrdi: Već smo odbili ponudu od šest miliona!
Fudbaleri Crvene zvezde - Copyright MN Press

Iz Crvene zvezde nije otišao Aleksandar Dragović iako se o odlasku u Italiju spekulisalo. Da iskusni štoper neće napuštati klub iz Ljutice Bogdana nedavno je potvrdio i generalni direktor Zvezdan Terzić. 

Ali da je još jedan igrač želja kluba iz inostranstva, rekao je Terzić. Reč je o Stefanu Mitroviću koji je došao iz Radničkog.

- Na spisku želja je Barselone u letnjem prelaznom roku. Imali smo nedavno konkretne ponude od tri velika kluba za njega. U pitanju su cifre od kojih se zavrti u glavi. Nismo prihvatili jer je on u julu i avgustu prošle godine igrao za Radnički i Crvenu zvezdu, a po pravilima FIFA igrač u jednoj godini može da promeni tri kluba, ali da igra samo za dva.

Nismo ga prodali samo zbog toga, jer ne bi mogao da nastupi za taj klub. Za Stefana imamo veliko interesovanje i odbili smo ponude od šest miliona evra - objasnio je Terzić za Republiku, a ove reči potvrdio je i Stefanov otac.

- Kao otac mogu da kažem da nas je kontaktirala Barselona, kao i još nekoliko velikih klubova - napisao je na Tviteru Ivan Mitrović.

 

 

Momak sa državljanstvima Srbije i Kanade je stigao u julu prošle godine u Zvezdu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike