Rat Zvezde i Partizana! "Otimaju" decu jedni drugima, koga će više boleti posle ove zime?

31.01.2023

10:53

0

Autor: D. P.

Crvena zvezda tokom zime dovela dvojicu supertalentovanih igrača crno-belih sa Teleoptika

Rat Zvezde i Partizana! "Otimaju" decu jedni drugima, koga će više boleti posle ove zime?
1 - Copy - Copyright MN Press

Osim što se vodi bitka za trofeje u najmlađim kategorijama, Crvena zvezda i Partizan su u pravom ratnom stanju kada je reč o "otimanju" igrača iz suprotnog tabora.

Zvezda je u prednosti i trenutno vodi sa 2:1, ako se zanemari da su i jesenas bili aktivni kada su Partizanu odveli najtalentovanijeg klinca u klasi "2012" Fabia da Silvu, sina bivšeg zvezdaša i Radovca istog imena.

Ovaj put su tabor Zvezde pojačali Vasilije Subotić, najbolji Partizanov igrač u 2008. godištu i Nebojša Grujić, dečak rođen 2009. godine, koji je jesenas sa 18 golova bio najbolji strelac svoje ekipe.

MN Press
Nikola Jokić

Partizan je sa druge strane Zvezdi uzeo igrača zvučnog imena Nikolu Jokića. Reč je momku koji igra na poziciji štopera ili zadnjeg veznog i nedavno je debitovao za U15 tim Srbije.

Ono što će crno-bele najviše zaboleti, to je gubitak Relje Obrića. Talentovani levi bek potpisao je ugovor sa Atalantom do 2028. godine, a budući da je reprezentativac Slovenije crno-beli će moći da uteše sa kakvom-takvom trening kompenzacijom.

Obrić je 2006. godište i bio standardan ove jeseni u kadetskom timu crno-belih.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike