Golman Fejenorda ima najlepšu ženu i dokaz da mu je koeficijent inteligencije 200 (FOTO, VIDEO)

30.01.2023

08:40

0

Autor: D. P.

Džastin Bijlov je napravio pravu pometnju na utakmici kada je jednim nesportskim, ali veoma pametnim potezom spasio svoju mrežu

Golman Fejenorda ima najlepšu ženu i dokaz da mu je koeficijent inteligencije 200 (FOTO, VIDEO)
Copyright Instagram printscreen

Golman Fejenorda Džastin Bijlov postao je poznat srpskim navijačima po odbrana na utakmicama njegove ekipe i Partizana u Ligi konferencija prošlog proleća.

U njegovoj zemlji znaju ga i po partijama na golu čuvene holandske ekipe i po lepoti devojke Dajen, koja je proglašena za najlepšu u konkurenciji žene fudbalera za 2021. godinu.

Ono što je uradio na utakmici protiv Tventea dokazuje da ne samo da ima zgodnu ženu pored sebe, već ima i visok koeficijent igračke inteligencije.

 

Bijlov je bio prinuđen da u 38. minutu meča protiv ekipe iz Enshedea istrči daleko od svog kaznenog prostora kako bi zaustavio napad koji je predvodio iskusni Misidjan. Kada je uspeo u tome, protivnik je želeo da iskoristi njegovo odsustvo sa gola i da brzim napadom napravi akciju za pogodak, ali je Bijlov prilikom povratka na teren posle klizaćeg starta, uhvatio jednu loptu i bacio je u teren.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESPN NL (@espnnl)

 

Iznervirani Misidjan odmah ga je gađao loptom, da bi potom nastavio sa incidentima. Bijlov je za svoj potez dobio žuti karton, a Misidjanu je progledano kroz prste za udaranje protivnika i gađanje loptom golmana Fejenorda. Meč je završen remijem 1:1.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike