Nastavili da divljaju! Posle demoliranja stadiona, navijači Fejenorda bacali kese sa mokraćom na klupu Lacija

04.11.2022

10:34

0

Autor: 24sedam

Trener rimskog kluba imao i brojne primedbe na sudiju iz Bosne i Hercegovine

Nastavili da divljaju! Posle demoliranja stadiona, navijači Fejenorda bacali kese sa mokraćom na klupu Lacija
Navijači Fejenorda - Copyright Tanjug/AP Photo/Patrick Post

Fejenordovi navijači ponovo su napravili skandal. Posle demoliranja stadiona u Austriji, trener Lacija Mauricio Sari optužio je Holanđane da su na klupu za rezervne igrače gostujuće ekipe bacali kese sa mokraćom.

Sve se dešavalo tokom utakmice grupne faze Lige Evrope.

- Bacali su nam vreće sa mokraćom na klupu. Ne moram da kažem da nas je to malo nerviralo, a o sudiji da ne pričam - kazao je Sari, a zatim nastavio sa optužbama na račun sudije iz Bosne i Hercegovine Irfana Peljta.

U samoj završnici Luka Romero je dobio drugi žuti karton, pa je Lacio meč okončao sa desetoricom na terenu.

- Jedan igrač Fejenorda je imao najmanje sedam-osam startova sa leđa nad našim igračima, ali su na kraju žute kartone dobijali samo moji igrači. Što se tiče njihovog gola, tu su napravljena dva faula, a ne jedan. Počelo je faulom nad Kančelerijem, koji je napravljen ispred naše klupe, a završen guranjem Patrika sa leđa. Očekivali smo u najmanju ruku da će sudija pogledati VAR snimak - zaključio je Sari.

Porazom od Fejenorda, Lacio je takmičenje u grupi Lige Evrope završio na poslednjem mestu, pa će u nastavku sezone igrati u šesnaestini finala Lige konferencija. Mogući protivnik je i Partizan.

Inače, već u nedelju, Lacio će igrati gradski derbi sa Romom, a u konkurenciji neće biti suspendovanog Sergeja Milinković Savića.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike