Prvi poraz Zvezde na pripremama nije uznemirio trenera Milojevića: Vidi se ko može, a ko ne može!

25.01.2023

16:31

0

Autor: G. F.

Crveno-beli poraženi od Ludogoreca sa 3:2, na kraju donekle popravili utisak

Prvi poraz Zvezde na pripremama nije uznemirio trenera Milojevića: Vidi se ko može, a ko ne može!
Miloš Milojević - Copyright FK Crvena zvezda

Odigrali su fudbaleri Crvene zvezde petu utakmicu na pripremama u Turskoj i posle četiri trijumfa doživeli prvi poraz.

Ludogorec je slavio sa 3:2 (3:0), a trener srpskog tima Miloš Milojević je za TV Arena sport izneo prve utiske i istakao da nije zadovoljan igrom u prvom poluvremenu, dok je drugo, po njegovom mišljenju, bilo dosta bolje:

- Puno stvari loših u prvom poluvremenu. Negde smo dobili odgovore na neke stvari na koje smo sumnjali. Ne bih taj rezultat uzeo kao neku ocenu igrača, ali u drugom poluvremenu mnogo bolji odnos prema igri. Više trčanja i zalaganja, više mobilnijih igrača, fizički bržih, koji su i orniji bili za igru u drugom delu. Jednostavno to se odrazi na igru, dobijete koliko uložite. U prvom poluvremenu nismo uložili dovoljno da bi rezultat bio povoljniji. Milan Borjan je imao sjajnu utakmicu, da budem iskren moglo je da bude i ubedljivije od tih 0:3 za Ludogorec u prvom poluvremenu. Sve u svemu, mislim da smo pokazali karakter i da je dobro što ovaj poraz ne boli. Svakako nije ugodan, ali ne boli kao što bi mogao da boli u pravim utakmicama - rekao je strateg Crvene zvezde, pa dodao da ovakve utakmice daju pravu sliku:

- Za ove pripreme smo birali protivnike kao što bi mogle biti ekipe u našem prvenstvu. Samo ovakve utakmice vam daju pravu sliku, na kraju krajeva dobijete i odgovor ko može, a ko ne može, što je najbitnije.

Za kraj, prokomentarisao je partiju novog pojačanja Aleksa Viga, koji je postigao pogodak za 2:3:

- Korektan, jako korektan. Malo je trenirao sa nama. Juče smo imali dosta intenzivan trening, tako da ne bih ga ocenjivao, ali je dobro za samopouzdanje i dosta toga je dobrog uradio na terenu.

Crveno-beli će u petak od 9.00 odigrati meč protiv Austrije Luštenau.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike