Partizan porazom završio pripreme! CSKA i vetar "oduvali" crno-bele! (VIDEO)

27.01.2023

16:10

0

Autor: G. F.

Solidan utisak ostavila je četa Gordana Petrića u prilično nefudbalskim uskovima u Turskoj

Partizan porazom završio pripreme! CSKA i vetar "oduvali" crno-bele! (VIDEO)
Partizan - CSKA - Copyright FK Partizan/M. Todorović

Fudbaleri Partizana završili su pripreme u Turskoj.

U poslednjoj i najjačoj utakmici crno-beli su poraženi od CSKA iz Moskve sa 2:1. Strelci golova za Ruse bili su Fedi Čalov u 58. i Jaroslav Arbusov u 94. minutu, dok je Nemanja Jović postigao gol za crno-bele u 85. minutu.

Nije ovo bila lepa fudbalska utakmica jer to vremenski uslovi nisu dozvolili. Sve vreme je duvao izuzetno jak vetar, a naleti i udari su povremeno bili toliko jaki da su loptu bukvalno šetali po terenu. Nije bilo lako snaći se u takvim uslovima i to se jasno videlo i kod igrača CSKA i kod igrača Partizana.

Utisak koji je ostavila četa trenera Gordana Petrića je sasvim solidan, sigurno bi bio nešto povoljniji da nije bilo kasno primljenog gola, ali i ovako struka crno-belih može da bude zadovoljna. Posebno činjenicom da se niko nije povredio.

Crno-beli Tursku napuštaju u nedelju, biće oslobođeni treninga i u ponedeljak, a od utorka će se raditi poslednje pripreme pred nastavak sezone

BLOG UŽIVO:

Utakmica je završena!

94. minut - CSKA ponovo vodi, strelac je Jaroslav Arbusov.

85. minut - GOOOL, 1:1! Jović! Dobar napad crno-belih. Dubinska lopta ka Joviću koji se lepo namestio i na majstorski način matirao Akinfejeva!

81. minut - Osim mnogo trčanja i pomalo komičnih situacija sa loptom koju vetar šeta po terenu ništa konkretno se ne dešava u poslednjih nekoliko minuta.

75. minut - Dobar udarac Natha iz slobodnog udarca. Išla je lopta u gornji levi ugao gola CSKA, ali je Akinfejev sjajno odbranio. Vetar pravi ogromne probleme igračima oba tima. Nosi loptu po terenu kao da je komad papira.

70. minut - Ne uspeva Partizan nikako da prebaci igru na polovinu rivala.

65. minut - CSKA kontroliše igru i napada. Popović je odbranio snažan udarac Noskova. Više od 10 minuta traje opsada gola crno-belih.

64. minut - Evo prve promene i kod crno-belih. Mladi Janko Jevremović je u igri umesto Dijabatea. 

62. minut - Trener moskovskog tima promenio je svih 10 igrača na terenu. Samo je golman ostao isti u odnosu na početak meča.

60. minut - Samo dva minuta prošla su od prvog gola, a Rusi su još jednom zatresli mrežu crno-belih. Srećom strelac je, kako je pokazao pomoćni sudija, bio u ofsajdu.

58. minut - CSKA vodi sa 1:0 golom Čalova. Novi korner izveli su Rusi, lopta je vraćena najboljem strelcu koji je mirno poslao u nebranjeni ugao gola Partizana.

55. minut - Četiri kornera zaredom izveli su fudbaleri CSKA, bez opasnosti po crno-bele.

50. minut - Prva pretnja u drugom poluvremenu stigla je od Medine, koji je iskosa šutirao preko gola.

Utakmica je nastavljena.

Završeno je prvo poluvreme. Bez golova i bez kolosalnih prilika za to. CSKA je bio konkretniji rival, ali je najbolju šansu ipak imao srpski tim. Nekoliko centimetara delilo je Pavlovića od pogotka.

36. minut - Još jedna lepa akcija crno-belih. Dijabate je uposlio Jovića, koji se spetljao i lopta je završila u gol-autu.

31. minut - Velika šansa za Partizan! Majstorijski je Jović proigrao Dijabatea na krilu, ovaj je zavrnuo loptu pred gol rivala, ali je Pavlović ostao za nekoliko centimetara kratak.

28. minut - I dalje se fudbaleri CSKA bolje snalaze na terenu, ali je i dalje bez velikih uzbuđenja. Imali su Rusi još jednu dobru akciju, ali je završnica bila neuspešna.

22. minut - Izveo je Natho slobodan udarac, ali je lopta nošena vetrom preletela sve igrače i završila u rukama golmana Akinfejeva.

20. minut - Prvi opasan napad ruskog tima, Mendeš je ostao sam pred Popovićem, ali je šutirao pravo u čuvara mreže crno-belih.

16. minut - CSKA je aktivniji rival, više se igra na polovini Partizana, ali i dalje bez pravih šansi.

10. minut - Videli smo dve polupretnje ruskog tima, ali bez prave opasnosti po golmana Popovića.

6. minut - Veoma jak vetar je galvni utisak sa početka utakmice. Teško je i pretpostaviti gde će lopta završiti ukoliko ne ide po terenu.

Utakmica je počela!

- A evo i sastava moskovskog tima. Zdjelara uopšte nema u timu dok je Gajić na klupi za rezerve. Zvanična informacija je da je reč o lakšim povredama srpskih fudbalera. U redovima Partizana iz istog razloga nema Svetozara Markovića i Rikarda Gomeša.

- Poznato je u kom će sastavu Partizan početi utakmicu sa CSKA.

- Zdjelar je dan ranije na zanimljiv način najavio duel sa svoji nekadašnjim saigračima.

- Dan nakon utakmice sa CSKA crno-bela ekspedicija će se vratiti u Beograd.

- Partizan prvu utakmicu u domaćem takmičenju igra 5. februara. Crno-beli gostiju Napretku, a duel u Kruševcu počinje u 14.30.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike