Partizanova velika nada Đorđe Petrović: Trener Duljaj mi javio najbolju vest (VIDEO)

24.01.2023

08:31

0

Autor: D. P.

Jedan iz grupe mladih fudbalera rođenih 2003. i 2004. godine koji kucaju na vrata prvog tima

Partizanova velika nada Đorđe Petrović: Trener Duljaj mi javio najbolju vest (VIDEO)
Copyright FK Partizan

Partizanov trener Gordan Petrić vratio se starom običaju da na pripreme povede i nekoliko najtalentovanijih igrača iz omladinske škole, od kojih će prvi tim imati koristi u budućnosti.

Kao retko kad, ovu grupu čine veliki broj supertalentovanih igrača, pa je možda i tužno što surovi svet profesionalnog fudbala neće dozvoliti svima da već od proleća pokažu sve ono što mogu. Đorđe Petrović je jedan od sedmorice (Baždar, Jevremović, Stjepanović, Petković, Ilić, Gočmanac) odabranih koji ozbiljno kucaju na vrata.

https://www.youtube.com/watch?v=XOQmd6gnU4U

- Lepu vest da ću krenuti na pripreme sa prvim timom mi je saopštio trener Igor Duljaj. Odmah sam javio mami, pa ostalima iz porodice i najbližim prijateljima - kaže Petrović.

Petrović igra u veznom redu, na najosetljivijoj poziciji u timu koju mnogi opisuju brojem - "desetka". Igrač iza špica sa odličnim osećajem za završni pas.

- Moja karakteristika je taj završni pas. Od trenera sa kojima sam radio istakao bih Dragana Kecmana, koji me je doveo u Partizan kao mlađeg kadeta, i Igora Duljaja. Želja mi je kao i svakom mladom igraču da debitujem i ostavim trag u Partizanu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike