Alvešu nema spasa? Sigurnosne kamere sve snimile, Španci do detalja opisali silovanje!

23.01.2023

15:47

0

Autor: A. Š.

Sva je prilika da će brazilski fudbaler teško izbeći zatvor

Alvešu nema spasa? Sigurnosne kamere sve snimile, Španci do detalja opisali silovanje!
Dani Alves - Copyright Profimedia/Heuler Andrey / SPP

Velika prašina podigla se oko Danija Alveša poslednjih dana. Legendarni brazilski fudbaler optužen je za silovanje devojke u jednom noćnom klubu u Barseloni 30. decembra prošle godine, zbog čega je pre tri dana lišen slobode.

Odmah pošto se vest o hapšenju Alveša proširila trofejni defanzivac je dobio otkaz u meksičkom Pumasu, a u nedelju mu je produžen pritvor zbog toga što je nekoliko puta menjao iskaz, uz pronađene tragove seksualnog napada.

Ukoliko Brazilac bude proglašen krivim očekuje ga višegodišnja zatvorska kazna, koju će, sva je prilika, teško izbeći pošto su se u međuvremenu pojavili i snimci sa sigurnosnih kamera, koje su španski mediji do detalja opisali.

- Čvrsto je u klubu uhvatio za ruku i zahtevao od nje da ga uhvati za međunožje. To je uradio dva puta, uprkos tome što mu je pružala otpor. Alveš ju je zatim uhvatio za ruku i odvukao u WC – piše „Periodico“ i dodaje:

- Ona je pokušala da pobegne, ali je Alveš zatvorio vrata i sprečio je u tome. Žrtva je izjavila da joj je Alveš podigao haljinu, tražio od nje da kaže da je njegova 'mala kurva' i prisilio je da sedne na njega. Zatim je ošamario, bacio na pod i penetrirao u nju dok nije ejakulirao. Zatim joj je rekao da sačeka dok on ne izađe iz WC-a - tvrdi „Periodico“ iz svojih izvora.

Podsetimo, u međuvremenu napadnuta devojka je odbila nagodbu i novčanu odštetu koja joj sleduje, navodeći da želi da fudbaler boravi u zatvoru, za ono što je učinio. Brazilac bi u pritvoru trebalo da ostane do suđenja.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike