Alveš ostaje u zatvoru! Brazilac menjao iskaz, pronađeni tragovi seksualnog napada!

22.01.2023

10:03

0

Autor: A. S.

Devojka je odbila novčanu odštetu, želi da fudbaler boravi iza rešetaka

Alveš ostaje u zatvoru! Brazilac menjao iskaz, pronađeni tragovi seksualnog napada!
Hapšenje Danija Alveša - Copyright Profimedia

Čuveni brazilski fudbaler Dani Alveš ostaje u pritvoru do daljneg nakon optužbi da je krajem decembra u jednom noćnom klubu u Barseloni seksualno napastvovao jednu devojku.

Sudija je odbio njegov zahtev da uz plaćenu kauciju napusti zatvor, zbog straha od bekstva.
U međuvremenu, na račun fudbalera koji je osvojio sve što se moglo osvojiti, sakupljaju se otežavajući dokazi.

Prema izjavama svedoka i snimcima sa kamera, devojka je u pomenutom klubu boravila sa svojim prijateljima, dok ih u jednom trenutku Alveš nije pozvao za svoj sto, u VIP delu.

Tada je fudbaler plesao sa pomenutom devojkom i pokušavao da ostvari što bliži kontakt, što je ona odbijala. Ubrzo su zajedno završili u toaletu, gde ju je napao, a prema najnovijim informacijama koje prenosi El Pais, pozivajući se na izvore sa saslušanja, nije se sve zaustavilo na zavlačenju ruke u donji veš mlade devojke.

Nakon toga, on je napustio klub, a ona je iz toaleta izašla potpuno slomljena i uplakana.

Ubrzo je kontaktirala policiju, a i odvedena je u bolnicu, gde su nakon ispitivanja potvrdili tragove seksualnog odnosa, kojih je takođe bilo i u toaletu kluba.

Nakon hapšenja, Alveš je više puta menjao iskaz. Najpre je istakao da ne zna ko je devojka, da bi na kraju priznao da je bilo seksualnog odnosa, ali dobrovoljnog.

Napadnuta devojka je odbila nagodbu i novčanu odštetu koja joj sleduje, već je navela da želi da fudbaler boravi u zatvoru, za ono što je učinio.

Brazilca, koji je u međuvremenu i dobio otkaz u klubu, sada čeka boravak u zatvoru do suđenja. Ukoliko se potvrdi krivica, čeka ga kazna od dve do šest godina zatvora. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike