Vojvodina pobedila, Rastavac otkrio čega se plašio! Rezultata se nije pribojavao

22.01.2023

19:04

0

Autor: D. N.

Novosađani upisali novu pobedu na priprema u Turskoj

Vojvodina pobedila, Rastavac otkrio čega se plašio! Rezultata se nije pribojavao
Milan Rastavac - Copyright FK Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine odigrali su i četvrtu utakmicu na pripremama u Turskoj. U podmlađenom sastavu Novosađani su pobedili Lokomotivu 1929 sa 2:0, pa je šef stručnog štaba Milan Rastavac javno pohvalio ekipu.

- Meni je bitno da svaki dan napredujemo po malo i da je taj napredak evidentan. Siguran sam da ćemo tim pristupom i željom da napredujemo stalno, nastaviti da idemo pravim putem. Ovi naši klinci danas su odigrali veoma dobro, većinu vremena su kontrolisali igru na terenu, dali dva gola i stvorili još nekoliko šansi.

Pokazali su da mogu da se nose sa igračima na seniorskom nivou - rekao je Rastavac i dodao da se nije plašio ishoda sa ovim podmlađenim timom, već samo eventualnih povreda.

- Pribojavao sam se jedino nekih povreda i oštrijih duela koji oni u ovom momentu fizički možda ne mogu da istrpe, ali rezultata se nisam ni najmanje plašio - dodao je Rastavac posle trijumfa koji su danas obezbedili Antonijević u 48. i Vukčević u 72. minutu.

U centru pažnje ponovo je bio Jovan Milošević, koji je pokazao svoj talenat i o čijem transferu Crvenu zvezdu se spekulisalo.

- Milošević od letos pokazuje neku zapaženost i ove njegove partije nisu nikakvo iznenađenje za nas. Potvrdio je da ima osnova za tu zapaženost i danas je pokazao svoj talenat - istakao je Rastavac.

Vojvodina će već sutra, od 15 časova odigrati svoj peti kontrolni meč, rival će joj biti Ahmat Grozni.

Pre toga, protiv Himkija nije bilo golova, protiv Sabaha je upisan poraz (2:4), dok je u prvom testu savladan Pakš sa 2:1.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike