Milošević presekao! Želela ga Zvezda, Voša ga čuvala, a on odigrao nešto više od sat vremena i postao "prvi milioner" kluba!

06.01.2023

15:33

0

Odluka je pala, želja je ispunjena, seli se u Nemačku

Milošević presekao! Želela ga Zvezda, Voša ga čuvala, a on odigrao nešto više od sat vremena i postao "prvi milioner" kluba!
Jovan Milošević - Copyright MN Press

O budućnosti Jovana Miloševića se dugo spekulisalo. Najbolji strelac kadetskog Evropskog prvenstva je izvesno vreme na izlaznim vratima Vojvodine, kao njegov novi klub pominjao se Štutgart, Crvena zvezda je tražila svoju priliku, ali izgleda da je sada doneta i konačna odluka.

Kako prenosi Mozzart sport, Milošević, koji je od početka želeo inostrani ugovor, u narednim danima će potpisati ugovor sa nemačkom ekipom.

Biće to najveći transfer Voše u poslednjih sedam i po godina, a na ime obeštećenja inkasiraće 1.200.000 evra i 12 odsto od narednog transfera 17-godišnjeg fudbalera. 

Možda je Vojvodina mogla i bolje da naplati talentovanog špica, kome ugovor sa Starom damom ističe za šest meseci, ali, kako je i sam klub pre izvesnog vremena istakao, Milošević nije želeo da ostane u Novom Sadu, pa je jasno da su obe strane žurile u rešavanju ovog transfera.

Milošević je za prvi tim Vojvodine odigrao svega 66 minuta fudbala i tako postao prvi milionski transfer, još od Mijata Gaćinovića, koji je 2015. godine preko kiparskog Apolona otišao u Ajntraht za 1.250.000 evra. 

Ozvaničenje ugovora se očekuje u narednim danima, a potpisaće na četiri godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike