Zvezda umalo kažnjena! Milojević opominje svoje igrače!

19.01.2023

16:09

0

Autor: D. N.

Crveno-beli slavili golom Motike, ali umalo ostala bez pobede

Zvezda umalo kažnjena! Milojević opominje svoje igrače!
Miloš Milojević - Copyright FK Crvena zvezda

Nova pobeda na pripremama u Turskoj. Posle Lehije, fudbaleri Crvene zvezde pobedili su i Nefči koji se vraća u Azerbejdžan, na nastavak sezone.

Jedini gol dao je Nemanja Motika, već u 4. minutu. U nastavku meča bilo je prilika da se prednost uveća, ali je na kraju ipak ostalo 1:0.

- Uvek ima stvari koje mogu biti bolje, ali rezultat je dobar. Imamo dosta igrača koji prvi put prolaze kroz jako težak pripremni period i vidi se da im je teško. Stvorili smo dosta šansi i rezultat ne oslikava našu nadmoć.

Mora da postoji odgovornost da igrači te šanse realizuju jer videli ste da smo mogli da budemo kažnjeni u 88. minutu - kazao je šef stručnog štaba Miloš Milojević ukazujući na šansu kada je Nikola Vasiljević već bio savladan.

Srećom, lopta je otišla pored stative.

Zvezda će za dva dana igrati protiv Kopra.

- Ekipa Kopra je veoma dobra, drugi su u prvenstvu Slovenije. Biće najozbiljniji protivnik do sada. Nadam se da ćemo zadržati efikasnost - zaključio je Milojević izjavu za TV Arena sport.

Zatim se malo i "dopunio" izjavom za klupski sajt.

Posle utakmice nije bilo odmora, već istrčavanje deonica.

- Svake pripreme su uvek najbolje pripreme kaže naš sportski direktor Mitar Mrkela i složio bih se s njim. Momci rade koliko treba, dobro, kvalitetno. Bitno mi je da imaju mentalitet i da veruju da treningom mogu da budu bolji. Takvi igrači su potrebni Zvezdi i takve igrače prihvatamo, a ko to ne može da isprati će sam otpasti. Rade kao što su navikli da rade u ekipi sa najvećim apetitima i ambicijama - podvukao.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike