Stanojević se predstavio Turcima! Bivši trener Partizana otkrio šta mu daje dodatnu energiju da uspe na klupi Konjaspora!

17.01.2023

19:41

0

Autor: A. Š.

Srpski strateg posle sedam meseci ima novi posao

Stanojević se predstavio Turcima! Bivši trener Partizana otkrio šta mu daje dodatnu energiju da uspe na klupi Konjaspora!
Aleksandar Stanojević - Copyright Printscreen/YouTube/Ajansspor

Srpski stručnjak Aleksandar Stanojević postavljen je u utorak na mesto novog trenera turskog Konjaspora. Bivši trener Partizana potpisao je ugovor na 18 meseci.

- Neko sam ko vredno radi, u fudbalu sam 24 sata, potrudiću se što bolje da se pokažem - izjavio je Stanojević za klupsku televiziju.

Konjaspor je trenutno na sedmoj poziciji u turskom šampionatu, a Stanojeviću će na novom poslu pomagati Branko Vukašinović, Branimir Mićović, Nemanja Jovšic i Radenko Pantović.

- Veoma sam srećan što sam ovde, otvaram novo poglavlje. Ovo je veliki izazov i želim da se dokažem. Svi imaju velika očekivanja od mene. Očekivano. To vam daje više snage i energije da se pokažete u najboljem izdanju. Navikao sam i volim da radim pod pritiskom, tako je bilo i u prethodnim klubovima. Zbog toga ću se adaptirati na pritisak i očekivanja ovde - stakao je Stanojević.

Iskusni strateg dosad u karijeri vodio je Partizan u dva navrata, Makabi Haifu, PAOK, Peking Goan i Al-Kadisiju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike