Šok u Humskoj, Partizan ostaje bez trenera! Stanojeviću je dosta srpskog fudbala, odlazi razočaran!

17.05.2022

08:46

0

Autor: 24sedam

Trener crno-belih nagovestio je ovakav rasplet još tokom zime

Šok u Humskoj, Partizan ostaje bez trenera! Stanojeviću je dosta srpskog fudbala, odlazi razočaran!
0MET4138 - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana ostaće bez trenera na kraju sezone, piše Mozzartsport! Aleksandar Stanojević podnosi ostavku na kraju sezone jer je totalno razočaran dešavanjima u srpskom fudbalu!

Kako se navodi Stanojević je već nagovestio čelnicima kluba da će doći do rastanka čim crno-beli budu odigrali preostale dve utakmice - jednu u Superligi i jednu u finalu Kupa. Na tako brz odlazak odlučio se kako bi dao dovoljno vremena rukovodstvu da pronađu pravu zamenu za njega.

Prema informacijama Mozzart Sporta, rukovodioci Parnog valjka su pokušali da odvrate Stanojevića od ovakvog poteza, uvereni da je najbolje rešenje i za naredni takmičarski ciklus, ali su vremenom shvatili koliko je emotivno potrošen i da više ne vidi svrhu rada u srpskom fudbalu. Zato su se već upustili u traganje za narednim rešenjem na klupi.

Sve ovo je kulminacija dešavanja u Superligi ovog proleća, odnosno ugla iz kog su crno-beli gledali na ta dešavanja. Neretko je Stanojević isticao da je njegova ekipa ostala bez važnih bodova zahvaljujući sudijskim odlukama, te da bi, da je sve bilo kako treba, i dalje imao bodovnu prednost u odnosu na Crvenu zvezdu.

Najveća zamerka odnosi se na nedosuđen penal protiv Napretka u Humskoj posle starta nad Nemanjom Jovićem i odsustvo crvenog kartona na gostovanju Čukaričkom posle starta Bojana Kovačevića nad Rikardom Gomešom. 

Sada odlazi razočaran, ali ne zato što do titule najverovatnije neće doći, nego zbog svih dešavanja u srpskom fudbalu. Umoran i razočaran!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike