Zvezda i vezista Kopenhagena imaju dogovor! Reprezentativac Novog Zelanda pred vratima Marakane!

09.01.2023

18:25

0

Crveno-beli užurbano rade na kompletiranju tima za narednu sezonu

Zvezda i vezista Kopenhagena imaju dogovor! Reprezentativac Novog Zelanda pred vratima Marakane!
Marko Stamenić - Copyright Profimedia/Gonzales Photo/Alamy

Dok stručni štab i fudbaleri Crvene zvezde u Antaliji grade temelje igre na kojima će u prolećnom delu sezone pokušati da odbrane duplu krunu i izbore direktno učešće u Ligi šampiona, Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela rade punom parom kako bi Miloš Milojević naredne jeseni imao što konkurentniji tim za nastup u elitnom takmičenju.

Danas je već bilo reči o Zvezdinom napadu na krilnog napadača Slavije iz Praga Pitera Olajnika, a portal "Mozzart sport" sada donosi informaciju o postignutom dogovoru sa mladim fudbalerom Kopenhagena Markom Stamenićem.

Kako piše beogradski portal, reprezentativac Novog Zelenda srpskog porekla odgovorio je potvrdno na ponudu kluba iz Ljutice Bogdana i sada je samo pitanje da li će na najveći srpski stadion stići već u januarskom prelaznom roku ili narednog leta kao slobodan igrač.

Kako stvari stoje, odluka je na čelnicima Kopenhagena. Da će prihvatiti neko simbolično obeštećenje i sada pustiti defanzivnog vezistu u Zvezdu ili će ga ostaviti u ekipi do kraja sezone i onda ga izgubiti besplatno.

Stamenić je rođen 19. februara 2002. godine, a u Kopenhagen je stigao 2020, pošto je godinu dana ranije pažnju na sebe skrenuo na Mundijalitu u Brazilu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike