Argentinac osvojio Mundijal, ali će ga razvod skupo koštati! Manekenka dobro zavukla ruku u džep De Paulu

09.01.2023

09:32

0

Autor: 24sedam

Argentinski fudbaler se razveo od supruge, koja je dobila doživotno izdržavanje i niz drugih pogodnosti

Argentinac osvojio Mundijal, ali će ga razvod skupo koštati! Manekenka dobro zavukla ruku u džep De Paulu
Rodrigo De Paul i Kami Homs - Copyright Tanjug/AP

Prvak sveta sa Argentinom Rodrigo de Paul nedavno se razveo od supruge Kami Homs sa kojom ima ćerku i sina, a razlog je treća osoba. Više se i ne krije da je uzrok njihovog definitivnog razdvajanja poznata pevačica i glumica Martina Stesel, a sada se pominju i detalji ugovora o razvodu.

Prema procenama argentinske štampe to je jedan od najvećih razvoda meren novcem koji će jedan partner platiti sigurnost drugog. Bivša supruga i nekadašnja manekenka obezbedila je sebi doživotno izdržavanje i jednokratnu uplatu od 150.000 dolara, ali to nije sve...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cami Homs (@camihoms)

 

Fudbaler Atletika će svakog meseca biti primoran da plaća deset odsto svoje plate, oko 30.000 dolara. Kami će dobiti tri stana koja su imali u Španiji, dva vozila marke Land Rover i kuću u Argentini.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cami Homs (@camihoms)

 

Takođe, svetski šampion moraće da joj finansira put u Evropu svakih 45 dana kako bi ona mogla da mu dovede decu u posetu. Avio karte će naravno biti u prvoj klasi, a De Paul će takođe finansirati boravak u hotelu sa pet zvezdica za nju, decu i njenog pratioca. Pored toga, ona će dobiti 700 dolara za svaki dan u Evropi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LaTripleT (@tinistoessel)

 

Rodrigo de Paul poslednjih sedam mesec otkako se spekuliše o njegovoj vezi sa pevačicom Martinom Stesel nalazi se stalno na udaru tabloida u zemlji, ali mu nesređeni emotivni život nije smetao da bude jedan od najboljih u timu Argentine na Mundijalu u Kataru.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike