Klopa počele da nerviraju priče! Ljudi, ne igramo monopol!

02.01.2023

11:54

0

Autor: D. N.

Menadžer Liverpula između redova rekao da bi Gakpo mogao da bude jedino veliko pojačanje u ovom prelaznom roku

Klopa počele da nerviraju priče! Ljudi, ne igramo monopol!
Jirgen Klop - Copyright AP Photo/Scott Heppell

Kodi Gakpo bi mogao da bude jedino veliko pojačanje Liverpula u aktuelnom prelaznom roku. To se može naslutiti iz reči menadžera Jirgena Klopa.

Reprezentativac Holandije je nedavno prešao iz PSV-a u klub sa "Enfilda" za za 42 miliona evra, plus još osam na ime bonusa.

- Nije ovo igra monopol. Nikada se nismo ponašali tako. To je veliki deo moje filozofije, koja glasi da radim sa puno vere i poverenja sa igračima koje imam. Ne želim da im stalno govorim da nam je potreban još jedan igrač na njihovoj poziciji.

Ne želim nikoga da razočaram, ali potpisali smo izvanrednog igrača kao što je Gakpo. Međutim, odmah nakon toga usledilo je pitanje, ko je sledeći? - kazao je Klop prilikom najave utakmice Premijer lige sa Brentfordom (18.30, Premium 2 TV Arena sport).

Inače, ovih dana mediji u Engleskoj spekulišu da je moguće da Liverpul angažuje i Marokanca Sofijana Amrabata, kao i engleskog reprezentativca Džuda Belingema.

Verovatno su ove pretpostavke bile povod za ovakvu reakciju Nemca.

Liverpul je trenutno šesti na tabeli Premijer lige sa 28 bodova i zaostaje čak 15 bodova u odnosu na vodeći tim, Arsenal.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike