Ispred Bajčetića su samo Oven i Sterling! A tek kako je Klop ishvalio srpskog Španca posle prvenca! (VIDEO)

27.12.2022

07:41

0

Autor: D. N.

Sin nekadašnjeg igrača Vojvodine i Zvezde potvrdio pobedu nad Aston Vilom

Ispred Bajčetića su samo Oven i Sterling! A tek kako je Klop ishvalio srpskog Španca posle prvenca! (VIDEO)
Srđan Bajčetić - Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Stefan Bajčetić bio je jedan od strelaca u pobedi Liverpula nad Aston Vilom. Mladi fudbaler ušao je u igru u 79. minutu, a samo minut kasnije upisao se u strelce, na veoma efektan način. I to mu je bio prvenac u Premijer ligi.

Nakon meča, menadžer "Redsa" Jirgen Klop hvalio je sina nekadašnjeg fudbalera Vojvodine, Crvene zvezde, Selte i Brage, Srđana Bajčetića.

- Igra fudbal, i to radi izuzetno. I otac mu je bio fudbaler, pa je i genetika bitna. Postoji i stav, kao i fudbalska inteligencija. Veliko je zadovoljstvo raditi sa ovim momcima - kazao je Klop.

Inače, sa 18 godina i 65 dana, Bajčetić je postao treći najmlađi strelac u istoriji Liverpula, u nekoj od utakmica Premijer lige. Mlađi su bili samo Majkl Oven, sa 17 godina i 143 dana i Rahim Sterling sa 17 godina i 317 dana.

Osim Bajčetiča, Klop je hvalio i Bena Douka koji je postao najmlađi Škot koji je zaigrao u meču Premijer lige, sa 17 godina i 45 dana.

- Stefan je neverovatan talenat. Pakleno je bezobrazan. I Ben je dobar, odličan je dribler. Imali su važnu ulogu u utakmici - zaključio je Nemac.

Posle ovakvih reči, možemo da očekujemo i veću minutažu Bajčetića, koji ima špansko drržavljanstvo pošto mu je majka Špankinja.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike